- Konu Sahibi Minimalbiri
-
Bende adet olacakmisim gibi karnimda agri var ondan sordum sanki hasta olacam gibiYok canım hiç bir belirti hatta şiddetli bel ve kasık ağrım vardı dün kendimi çok kötü hissettiğim için bugn gidip test yaptım
Canim erken yaptirmisin gununde birdaha yaptir yüksele bilirBenim bugun 7. Gunum kizlar hcg yaptirdim negatif cikti 2.93 yukselmez dimi artik.. 5.gun embriyosuydu
Darisi başimiza:)Ahhayirli uğurlu olsunçok çok sevindim tanımıyorum ama kimseyi böyle haberleri okudukça o kadar çok mutlu oluyorum ki..
benim 7. Günüm ama zaman zor geçiyor
Keseyi görmeye nezaman gidecen cnmYok canım hiç bir belirti hatta şiddetli bel ve kasık ağrım vardı dün kendimi çok kötü hissettiğim için bugn gidip test yaptım
Doktorumla konuşmadım canım çarşamba günü tekrar kan vericem o sonuca göre kendisiyle görüşürümKeseyi görmeye nezaman gidecen cnm
Tamam canim dikkat et kendineDoktorumla konuşmadım canım çarşamba günü tekrar kan vericem o sonuca göre kendisiyle görüşürüm
InnsallahhhCanim erken yaptirmisin gununde birdaha yaptir yüksele bilir
Doktorlar 12 gun öncesi gapilan tahlileri saymiyo onun icin acele etmeyelim bekleyelim morelimizi bozmayalim inşhallah hepimizinkide tutarInnsallahhhagzin bal yesin cnm
Canım bugün test günündü naptın ?Doktorlar 12 gun öncesi gapilan tahlileri saymiyo onun icin acele etmeyelim bekleyelim morelimizi bozmayalim inşhallah hepimizinkide tutar
Yaprirdim sonuc bekliyom cnm sen naptin tekrarladin miCanım bugün test günündü naptın ?
Sanirim benimki olumsuz 0.16 cikmişEvet 809 çıktı sonucum ☺İnş sende güzel haberi alırsın
Rabim kucana almak nasip etsin cnmEvet 809 çıktı sonucum ☺İnş sende güzel haberi alırsın
Cnm.sen devletemi özeldemi yaptirdin testi ?Evet 809 çıktı sonucum ☺İnş sende güzel haberi alırsın
Sonuc negatifmis cok morelim bozuldu oysa icim kipir kipirdiÖzel hastanede yaptırdım cnm hakkında hayırlısı olsun cnm pes etme
Sizin sorununuz neydi acaba. Yücel karamanı duyunca aklıma bendeki sorun geliyor çikolata kisti.. Nasıl memnun musunuz yücwl hocadanSonucu aldım canım negatif çıktı malesef. Her şeyi yaptım. Her şeye çok dikkat ettim yediğime içtiğimde ama olmadı. Ben yapacağımı bilmiyorum şuan. İki sonuca da hazırladım kendimi diyordum. Ama öyle olmuyormuş. Hazırlamıyormuşsun olumsuz kendini yıkıldım resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?