• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Mayıs 2019 Transfer Yapılanlar Burada Buluşalım

Evet ayni gün olmusuz 2 denemem.cnm hayirlisi olur insallah hepimizede sende herangi bir belirti varmi kocaelinde umuttepede yaptirdim.ben sen nerde yaptirdin
Ben İstanbul Brüksel Tıp merkezi de yaptırdım. Doktorum Yücel Karaman.Çok memnunum kendisinden. Benim 5.gün ve 6.günde sol kasığımda ağrı oldu yarım saat sürdü sonra gitti. Dün akşam kalçama yarım saat ağrı saplandı.Bügün midem bi tuhaf yanıyor sanki. Belimde ağrı oluyor sabahları. Bir an önce Pazartesi gelse artık test için sabırsızlanıyorum.
Sende durumlar ne belirti neler var.

Ben İstanbul Brüksel Tıp merkezi de yaptırdım. Doktorum Yücel Karaman.Çok memnunum kendisinden. Benim 5.gün ve 6.günde sol kasığımda ağrı oldu yarım saat sürdü sonra gitti. Dün akşam kalçama yarım saat ağrı saplandı.Bügün midem bi tuhaf yanıyor sanki. Belimde ağrı oluyor sabahları. Bir an önce Pazartesi gelse artık test için sabırsızlanıyorum.
Sende durumlar ne belirti neler var.
Inşallah olumlu olur cnm hepimiz icinde benimde arada kasiklarima agri saplaniyor sabahlari belim agriyor bugunde cok sık idrara cikmaya başladim baskada belirti yok kendimi dinliyom.sanki sürekli bir an önce beli olsaydi sonuc cok bunaldim 🙄

Günaydın arkadaşlar. Bugün nasılsınız.Bugün gidip test almamak için mücadele ile geçiyor benim😊Çok sıkıldım beklemekten.

Günaydın arkadaşlar. Bugün nasılsınız.Bugün gidip test almamak için mücadele ile geçiyor benim😊Çok sıkıldım beklemekten.
Varsa vardır yoksa yok kizlar heyecanliyiz ama bende ins 7. Gün fln yapicam yani öyle umut ediyorum

İyi günler kızlar bende 3 mayısta transfer oldum ama kasık ve bel ağrım 3. Gün başladı ve hala devam ediyorum endişeleniyorum😟

İyi günler kızlar bende 3 mayısta transfer oldum ama kasık ve bel ağrım 3. Gün başladı ve hala devam ediyorum endişeleniyorum😟
Slm hayirli gunler o kulandin ilaclardan oluyor bizdede var merak etme cnm rabim hepimizin ki tutmustur inşallah

En zor olanda okadar tedavi değil 12 gün beklemek acaba tutumu tutmadimi rabim duysun sesimizi şu mubarek gündede🙏🙏

Varsa vardır yoksa yok kizlar heyecanliyiz ama bende ins 7. Gün fln yapicam yani öyle umut ediyorum
Slm canım endişelenme hiç. Pozitif düşün pozitif olsun. Okadar şey okudum ki ben bu konuda kafam çok karıştı. Anladığım şu herkesin belirtisi kendine has belki senin belirtilerin bu şekildedir.

Sabah erkenden gidicez öğlen evde olurum sanırım 5. Gün mü senin embriyo 7. Günde cikabilir
Hayirlisi olsun giderken su ic idrara sıkısık olmanlazim 3. Gun embriosu benim cnm hakimizdan hayirlisi olsun hepimizinde nerde yaptiriyon

Günaydın Arkadaşlar,

Yarın sonuç öğreneceğim. Normalde doktorum Pazartesi demişti. Ama pazartesi işe gideceğim.gün içerisinde kan versem de eşim olmayacak yanımda o yüzden Bi gün önceye çektik. Varsa çıkar diye düşünüyorum. Ama bugün sanki tutmadı gibi hissediyorum. Çok üzülüyorum. Çok zor Bi süreç iş. Rabbim herkesin bekleyişlerini boşa çıkarmasın inş.🤲 Hoşçakalın. 🖐️

Günaydın Arkadaşlar,

Yarın sonuç öğreneceğim. Normalde doktorum Pazartesi demişti. Ama pazartesi işe gideceğim.gün içerisinde kan versem de eşim olmayacak yanımda o yüzden Bi gün önceye çektik. Varsa çıkar diye düşünüyorum. Ama bugün sanki tutmadı gibi hissediyorum. Çok üzülüyorum. Çok zor Bi süreç iş. Rabbim herkesin bekleyişlerini boşa çıkarmasın inş.🤲 Hoşçakalın. 🖐
Günaydin cnm hakindan hayirlisi neyse o olsun tutmustur inşallah takma kafana sonucu yaz merak ederim 🤗

Back