3 Mayıs 2019 Transfer Yapılanlar Burada Buluşalım

Belirti felan varmi bende hic belirti yok ya bende cok korkuyom tutmadiysa diye
Yok canım artık herşey birbirine girdi belirti mi anlayamıyorum. Bugün iyice umutsuzluğa düştüm çok korkuyorum olmadı diye eşim uyanmadı daha uyansın hemen çıkacağız test yaptırmaya. Sen ne zaman test yaptıracaksın?

Hadi güzel haberlerini bekliyorum inşalllah haber ver mutlaka merak ederim benimde çarşamba test günü bakalim bende cok korkuyom tutmadiysa diye umarim bebeislerimiz bizimledir

Sonucu aldım canım negatif çıktı malesef. Her şeyi yaptım. Her şeye çok dikkat ettim yediğime içtiğimde ama olmadı. Ben yapacağımı bilmiyorum şuan. İki sonuca da hazırladım kendimi diyordum. Ama öyle olmuyormuş. Hazırlamıyormuşsun olumsuz kendini yıkıldım resmen.

Canim ya çok üzüldüm kiyamam acaba erkenmi daha testte rabim hakimizdan hayirlisini nasip etsin inşallah bidaki denedin tutar inşallah üzme kendini desemde boş biliyom bunda da var bir hayir belki vakti saati değil bende seni teseli etmeye çalişiyorum inan bende korkuyom

Kızlar bugün transferde 9.günüm bugüne kadar hiç ümidimi kaybetmedim fakat bugün moral olarak kötüyüm regl olacakmışım gibi sancılarım devam ediyor gögüs hassasiyetim ara ara oluyo yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum

Heycan yapma hersey guzel olur inşallah
Bence acele etme gününü bekle 9. Gün cok erken kacin gun embriosu

Çarşamba yapmam lazım ama bu ikinci denemem diğerinde 8.günümde pozitifi görmüştüm fakat kimyasal gebelik yaşadım

Kizlar benimde 3 mayista oldu transferim. Aranizda idrar testi yapan var mi?

Yok canım hiç bir belirti hatta şiddetli bel ve kasık ağrım vardı dün kendimi çok kötü hissettiğim için bugn gidip test yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…