- Konu Sahibi Minimalbiri
-
Belirti felan varmi bende hic belirti yok ya bende cok korkuyom tutmadiysa diyeGünaydin cnm hakindan hayirlisi neyse o olsun tutmustur inşallah takma kafana sonucu yaz merak ederim
Yok canım artık herşey birbirine girdi belirti mi anlayamıyorum. Bugün iyice umutsuzluğa düştüm çok korkuyorum olmadı diye eşim uyanmadı daha uyansın hemen çıkacağız test yaptırmaya. Sen ne zaman test yaptıracaksın?Belirti felan varmi bende hic belirti yok ya bende cok korkuyom tutmadiysa diye
Hadi güzel haberlerini bekliyorum inşalllah haber ver mutlaka merak ederim benimde çarşamba test günü bakalim bende cok korkuyom tutmadiysa diyeYok canım artık herşey birbirine girdi belirti mi anlayamıyorum. Bugün iyice umutsuzluğa düştüm çok korkuyorum olmadı diye eşim uyanmadı daha uyansın hemen çıkacağız test yaptırmaya. Sen ne zaman test yaptıracaksın?
Canim ya çok üzüldüm kiyamam acaba erkenmi daha testte rabim hakimizdan hayirlisini nasip etsin inşallah bidaki denedin tutar inşallah üzme kendini desemde boş biliyom bunda da var bir hayir belki vakti saati değil bende seni teseli etmeye çalişiyorum inan bende korkuyomSonucu aldım canım negatif çıktı malesef. Her şeyi yaptım. Her şeye çok dikkat ettim yediğime içtiğimde ama olmadı. Ben yapacağımı bilmiyorum şuan. İki sonuca da hazırladım kendimi diyordum. Ama öyle olmuyormuş. Hazırlamıyormuşsun olumsuz kendini yıkıldım resmen.
Heycan yapma hersey guzel olur inşallah
Bence acele etme gününü bekle 9. Gün cok erken kacin gun embriosuKızlar bugün transferde 9.günüm bugüne kadar hiç ümidimi kaybetmedim fakat bugün moral olarak kötüyüm regl olacakmışım gibi sancılarım devam ediyor gögüs hassasiyetim ara ara oluyo yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum
5.gün embriyosu canımBence acele etme gününü bekle 9. Gün cok erken kacin gun embriosu
Ozaman yarin yaptirirsin sana pazartesimi demislerdi hakindan hayirlisi olsun5.gün embriyosu canım
Hakinda hayirlisi kötü düşünme yaptirinca haber ver eger kesin yaptiracaksan yarin ☺Çarşamba yapmam lazım ama bu ikinci denemem diğerinde 8.günümde pozitifi görmüştüm fakat kimyasal gebelik yaşadım
Tabi mutlaka yazarımHakinda hayirlisi kötü düşünme yaptirinca haber ver eger kesin yaptiracaksan yarin ☺
Tamam.cnm umarim güzel haber alirisinTabi mutlaka yazarım
Test yaptinmi cnmÇarşamba yapmam lazım ama bu ikinci denemem diğerinde 8.günümde pozitifi görmüştüm fakat kimyasal gebelik yaşadım
Evet canım yaptım 10.gün 419 çıktıTest yaptinmi cnm
Hadi gözün aydin cnm darisi başima ve tüm isteyenlere inşallahEvet canım yaptım 10.gün 419 çıktı
Cnm belirtiler varmiydi sende ?Hadi gözün aydin cnm darisi başima ve tüm isteyenlere inşallah
Cnm.sende belirtiler varmiydi ?Evet canım yaptım 10.gün 419 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?