- Emoji Skoru
- 155
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi Minimalbiri
-
Ben İstanbul Brüksel Tıp merkezi de yaptırdım. Doktorum Yücel Karaman.Çok memnunum kendisinden. Benim 5.gün ve 6.günde sol kasığımda ağrı oldu yarım saat sürdü sonra gitti. Dün akşam kalçama yarım saat ağrı saplandı.Bügün midem bi tuhaf yanıyor sanki. Belimde ağrı oluyor sabahları. Bir an önce Pazartesi gelse artık test için sabırsızlanıyorum.Evet ayni gün olmusuz 2 denemem.cnm hayirlisi olur insallah hepimizede sende herangi bir belirti varmi kocaelinde umuttepede yaptirdim.ben sen nerde yaptirdin
Inşallah olumlu olur cnm hepimiz icinde benimde arada kasiklarima agri saplaniyor sabahlari belim agriyor bugunde cok sık idrara cikmaya başladim baskada belirti yok kendimi dinliyom.sanki sürekli bir an önce beli olsaydi sonuc cok bunaldimBen İstanbul Brüksel Tıp merkezi de yaptırdım. Doktorum Yücel Karaman.Çok memnunum kendisinden. Benim 5.gün ve 6.günde sol kasığımda ağrı oldu yarım saat sürdü sonra gitti. Dün akşam kalçama yarım saat ağrı saplandı.Bügün midem bi tuhaf yanıyor sanki. Belimde ağrı oluyor sabahları. Bir an önce Pazartesi gelse artık test için sabırsızlanıyorum.
Sende durumlar ne belirti neler var.
Varsa vardır yoksa yok kizlar heyecanliyiz ama bende ins 7. Gün fln yapicam yani öyle umut ediyorumGünaydın arkadaşlar. Bugün nasılsınız.Bugün gidip test almamak için mücadele ile geçiyor benimÇok sıkıldım beklemekten.
Slm cnm ayni beklemekteyim sen naptin aldinmi testi bence tes verme gününü bekle acele etme ilk tup benekmiydi senin cnmVarsa vardır yoksa yok kizlar heyecanliyiz ama bende ins 7. Gün fln yapicam yani öyle umut ediyorum
Slm hayirli gunler o kulandin ilaclardan oluyor bizdede var merak etme cnm rabim hepimizin ki tutmustur inşallahİyi günler kızlar bende 3 mayısta transfer oldum ama kasık ve bel ağrım 3. Gün başladı ve hala devam ediyorum endişeleniyorum
Varsa vardır yoksa yok kizlar heyecanliyiz ama bende ins 7. Gün fln yapicam yani öyle umut ediyorum
Slm canım endişelenme hiç. Pozitif düşün pozitif olsun. Okadar şey okudum ki ben bu konuda kafam çok karıştı. Anladığım şu herkesin belirtisi kendine has belki senin belirtilerin bu şekildedir.İyi günler kızlar bende 3 mayısta transfer oldum ama kasık ve bel ağrım 3. Gün başladı ve hala devam ediyorum endişeleniyorum
Evet ilk benim yarın transferim ondan heyecanlıyım bu kdrSlm cnm ayni beklemekteyim sen naptin aldinmi testi bence tes verme gününü bekle acele etme ilk tup benekmiydi senin cnm
Heycan yapma hersey guzel olur inşallahEvet ilk benim yarın transferim ondan heyecanlıyım bu kdr
Yapma demekle olmuyor ya :)Heycan yapma hersey guzel olur inşallah
Orasi öyle ben transfer olacagim gun sabaha kadar uyumadimYapma demekle olmuyor ya :)
Senin kaçıncı günün canimOrasi öyle ben transfer olacagim gun sabaha kadar uyumadim
7 günüm canim zaman gecmiyor ☺Senin kaçıncı günün canim
Sen yarin kacta olacan transferin7 günüm canim zaman gecmiyor ☺
Sabah erkenden gidicez öğlen evde olurum sanırım 5. Gün mü senin embriyo 7. Günde cikabilirSen yarin kacta olacan transferin
Hayirlisi olsun giderken su ic idrara sıkısık olmanlazim 3. Gun embriosu benim cnm hakimizdan hayirlisi olsun hepimizinde nerde yaptiriyonSabah erkenden gidicez öğlen evde olurum sanırım 5. Gün mü senin embriyo 7. Günde cikabilir
Günaydin cnm hakindan hayirlisi neyse o olsun tutmustur inşallah takma kafana sonucu yaz merak ederimGünaydın Arkadaşlar,
Yarın sonuç öğreneceğim. Normalde doktorum Pazartesi demişti. Ama pazartesi işe gideceğim.gün içerisinde kan versem de eşim olmayacak yanımda o yüzden Bi gün önceye çektik. Varsa çıkar diye düşünüyorum. Ama bugün sanki tutmadı gibi hissediyorum. Çok üzülüyorum. Çok zor Bi süreç iş. Rabbim herkesin bekleyişlerini boşa çıkarmasın inş.Hoşçakalın. 🖐
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?