- Emoji Skoru
- 155
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi Minimalbiri
-
Bir gün sonra 4 Mayıs beşinci gün embriyosu transferi oldumKimse yok mu?
Slm sonunda biri yazdıBir gün sonra 4 Mayıs beşinci gün embriyosu transferi oldum
Slm. İlk deneme değil 3. Tüp bebek diğer ikisi pozitifti kaybettim. Buda pozitif gibi idrarda silik çıktı bugün 5. Gün. Kasık ağrım var dünden beri doluluk basınç o kadarSlm sonunda biri yazdıNasıl geçiyor günler sizin de bugün 6. Gün neler hissediyorsunuz ilk deneme mi?
Anladım inş bu sefer tuttuğunda devamı olur ve kucağınıza alırsınız.Slm. İlk deneme değil 3. Tüp bebek diğer ikisi pozitifti kaybettim. Buda pozitif gibi idrarda silik çıktı bugün 5. Gün. Kasık ağrım var dünden beri doluluk basınç o kadar
Umarım seninde pozitif olur ve sağlıkla devam eder. Cesaretin yoksa yapma o zaman. Az kalmış ama insan sabredemeyebiliyor. Bende hep aynı oldu kasık ağrısı basınç o kadarAnladım inş bu sefer tuttuğunda devamı olur ve kucağınıza alırsınız.Benim ilk denemem baya acemiyim. Belirti falan arıyorum sürekli test yapmadım. 10. günde yaparım diyorum. Çıkmazsa çok morelim bozulur. Cesaret edemedim.
Kaçıncı günde test yaptınız. Bende de zaman zaman oldu kasık ağrısı oldu. inş tutmuştur.Umarım seninde pozitif olur ve sağlıkla devam eder. Cesaretin yoksa yapma o zaman. Az kalmış ama insan sabredemeyebiliyor. Bende hep aynı oldu kasık ağrısı basınç o kadar
Bugün yaptım 5. Günde yani diğerlerinde de yapmıştım 5. Gün pozitif çıkmıştı. Az önce yaptımKaçıncı günde test yaptınız. Bende de zaman zaman oldu kasık ağrısı oldu. inş tutmuştur.
Bugün yaptım 5. Günde yani diğerlerinde de yapmıştım 5. Gün pozitif çıkmıştı. Az önce yaptım
Benim üç transferimde de çıktı. Çıkmayabilirde benimkiler erken tutunup hcg salgılıyor galibaNasıl 5. Günde çıkıyor mu ya
Ay ne güzel yaBenim üç transferimde de çıktı. Çıkmayabilirde benimkiler erken tutunup hcg salgılıyor galiba
İnşallah gönlünce olur bekleme işi sinir bozucu ama sonu güzel olsunAy ne güzel yaumarım benimkiler de olur inslalah ilk transferim 2 embriyo ile 4. Gün oldu
bekliyorum
Transfer günü sayılmıyor canım 6. Günün oluyo bugün.gönlünce olsunKizlar bende 3 mayista transferim oldu 7.günüm bende cok heycanliyim umarim hepimizde bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Hadi hiç bilmiyordum teşekkür ederim. Beklemek çok sıkıcı ve ciddi sabır işi.Transfer günü sayılmıyor canım 6. Günün oluyo bugün.gönlünce olsun
Tsk ederim cnm hepimize nasip etsin inşallahTransfer günü sayılmıyor canım 6. Günün oluyo bugün.gönlünce olsun
Aynı gün olmuş bizimKizlar bende 3 mayista transferim oldu 7.günüm bende cok heycanliyim umarim hepimizde bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Evet ayni gün olmusuz 2 denemem.cnm hayirlisi olur insallah hepimizede sende herangi bir belirti varmi kocaelinde umuttepede yaptirdim.ben sen nerde yaptirdinAynı gün olmuş biziminş güzel sonuçlar alırız ilk deneme mi? Nerde yaptırdınız birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?