• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Mayıs 2019 Transfer Yapılanlar Burada Buluşalım

Minimalbiri

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
155
Puanlar
43
Merhaba Kızlar,
Tüp bebek serüvenim 3 ay önce Brüksel Tüp Bebek Merkezinde başladı ilk önce rahimde yapışıklık nedeniyle Histeroskobi yapıldı. Histeroskobi esnasında yumurtalarım toplandı. 13 adet yumurtam oldu. 3 tanesini donduruldu. 6. Gün bilastosist olarak. Sonra 3 Mayıs 2019 da transfer yapıldı. Bugün 7. Günüm beklemek çok zormuş. Çalışıyorum normalde.Transferden sonra izin aldım evdeyim. Benim gibi 3 Mayısta transfer yapılan var mı? Tecrübe ve heyecanlarımızı paylaşalım😳

Slm sonunda biri yazdı😊Nasıl geçiyor günler sizin de bugün 6. Gün neler hissediyorsunuz ilk deneme mi?
Slm. İlk deneme değil 3. Tüp bebek diğer ikisi pozitifti kaybettim. Buda pozitif gibi idrarda silik çıktı bugün 5. Gün. Kasık ağrım var dünden beri doluluk basınç o kadar

Slm. İlk deneme değil 3. Tüp bebek diğer ikisi pozitifti kaybettim. Buda pozitif gibi idrarda silik çıktı bugün 5. Gün. Kasık ağrım var dünden beri doluluk basınç o kadar
Anladım inş bu sefer tuttuğunda devamı olur ve kucağınıza alırsınız.🤲 Benim ilk denemem baya acemiyim. Belirti falan arıyorum sürekli test yapmadım. 10. günde yaparım diyorum. Çıkmazsa çok morelim bozulur. Cesaret edemedim.

Anladım inş bu sefer tuttuğunda devamı olur ve kucağınıza alırsınız.🤲 Benim ilk denemem baya acemiyim. Belirti falan arıyorum sürekli test yapmadım. 10. günde yaparım diyorum. Çıkmazsa çok morelim bozulur. Cesaret edemedim.
Umarım seninde pozitif olur ve sağlıkla devam eder. Cesaretin yoksa yapma o zaman. Az kalmış ama insan sabredemeyebiliyor. Bende hep aynı oldu kasık ağrısı basınç o kadar

Umarım seninde pozitif olur ve sağlıkla devam eder. Cesaretin yoksa yapma o zaman. Az kalmış ama insan sabredemeyebiliyor. Bende hep aynı oldu kasık ağrısı basınç o kadar
Kaçıncı günde test yaptınız. Bende de zaman zaman oldu kasık ağrısı oldu. inş tutmuştur.

Kizlar bende 3 mayista transferim oldu 7.günüm bende cok heycanliyim umarim hepimizde bebeklerimize kavuşuruz inşallah

Aynı gün olmuş bizim😍inş güzel sonuçlar alırız ilk deneme mi? Nerde yaptırdınız birde.
Evet ayni gün olmusuz 2 denemem.cnm hayirlisi olur insallah hepimizede sende herangi bir belirti varmi kocaelinde umuttepede yaptirdim.ben sen nerde yaptirdin

Back