- Konu Sahibi Lavantaakokusu
İnşallah hepimizin vardırSen bı kaç gun daha bekle canım 17 sında ılk ıdrtest yaparsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimizin vardırSen bı kaç gun daha bekle canım 17 sında ılk ıdrtest yaparsın
İnşallah canım merakla beklıyoruzİnşallah hepimizin vardır
Çok az hafif değişik bir kasık ağrım varİnşallah canım merakla beklıyoruz
Gebelık istediğimiz için psıkolojık olarak da hissebılıyoruz herseyı bı kaç gunun kalmıs zaten bekle daha net sonuç alırsın canımÇok az hafif değişik bir kasık ağrım var
Sizin bat ne zamandıÇok az hafif değişik bir kasık ağrım var
21 gözüküyor uygulamada 23 de doğum günüm inşallah hediye olurSizin bat ne zamandı
Zaten regl tarihi geçene kadar yapmayacağım geçen ay üç test yaptım üçü de pozitif çıktı ama olmadıGebelık istediğimiz için psıkolojık olarak da hissebılıyoruz herseyı bı kaç gunun kalmıs zaten bekle daha net sonuç alırsın canım
Ben bıde grıpte olcam heralde halsızlıgımı ona yoruyoru
Ya ben de oyleyim ama daha 24 marta cok var kendımı de dınlemek ıstemıyorm aureklı. Sizin yas kac bu aradaAy dayanamıyorum yaaa test yapmak istiyorum kızlar normal miiii hiç yaşayan yok mu bu duyguyu![]()
Hepımız oyleyızdur emınım ama stres yapmamız lazım kızlar benım 23 yaşYa ben de oyleyim ama daha 24 marta cok var kendımı de dınlemek ıstemıyorm aureklı. Sizin yas kac bu arada
Benimde sanırım 2 Mart'ta yumurtlamam oldu erken gebelik yaptım ama çıkmadı galiba bu ay da yokMerhaba hanımlar benim dün regl bitti ve bugün hemen ovulasyon testi yapmaya başladım umarım yumurtlamayı yakalarım ve güzel sonuçlar elde ederim. Bu ay yumurtlama takibi yapacaklar haberleşerek beraber takip yapalım mı?
Sağlık olsun Nurr önümüzdeki ay olur inşallah hem daha adet olmadıysan ümit var demektirBenimde sanırım 2 Mart'ta yumurtlamam oldu erken gebelik yaptım ama çıkmadı galiba bu ay da yok![]()
Aynen bende regl tarihi geçene kadar yapmayı düşünmüyorum zaten doğruyu söylemek gerekirse bu aydan niyeyse hiç ümitli değilim doğru düzgün pik bile olmamıştı testim ben yinede değerlendirdim ama içimden bir his olmadı diyor hakkımızda hayırlısıZaten regl tarihi geçene kadar yapmayacağım geçen ay üç test yaptım üçü de pozitif çıktı ama olmadı