• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Evet bu dörtlü bayram oncesiii misss gibi haberleri alsın inşallahhhhhhh. Mutlaka haber edin kızlar
Benım 24 nisan beklenen tarih🥰🥰🥰
Yumurtlama dan 14 gun sonrasını baz alırsa 25 i ama benim hep gecer pcos oldugum için adetlerım duzensiz
pik i degerlendirdiyseniz sıkıntı yokk . Bir gün aonra silik cizgi görüp yunurtanın catladıgını da teyit ettiyseniz hayırlısıyla inşallah güzel haber gelir :))) off zaman gecmıyor ya sanki

Ben de yeni başladım .Bugün çift çizgi gördüm ovulasyon testinde dün değerlendirdik bu akşam da değerlendircez. İki ay önce kimyasal geçirdim. Adetim bittikten sonra yakı taktım ,hala belimde. Bat 28. Hayırlı sonucu bekliyorum

Ben de yeni başladım .Bugün çift çizgi gördüm ovulasyon testinde dün değerlendirdik bu akşam da değerlendircez. İki ay önce kimyasal geçirdim. Adetim bittikten sonra yakı taktım ,hala belimde. Bat 28. Hayırlı sonucu bekliyorum
Ozaman 5 kişi olduk ayın 23ünden başlayıp 28ine kadar hep beraber bekleyelim ozaman 😊 bu ay olmazsa birdahaki ay olur inşallah

Benım 24 nisan beklenen tarih🥰🥰🥰

pik i degerlendirdiyseniz sıkıntı yokk . Bir gün aonra silik cizgi görüp yunurtanın catladıgını da teyit ettiyseniz hayırlısıyla inşallah güzel haber gelir :))) off zaman gecmıyor ya sanki
Gördüm canım ilk defa ya valla çok heycanlıyım inşallah gogus ve kasık agrım hala devam ediyor kızlar yumurtalada boyle oln varmı

Kozlar bişe sorcam , bende asırı halsızlık var sureklı uyku hali var , kolumu kaldıramıyorum siz ne durumdasınız
Bende de var kafam kalkmıyor sürekli mayışık mayışık geziyorum ramazana veriyorum bunu ama kasık ağrım var geçen ay her belirtim vardı bebek hariç 😂 o yüzden birşeylere yormuyorum

Kızlar merhaba benim de 5 martta pik oldu 6 martta da çatlama oldu çatlamadan 4 gün sonra iki gün boyunca kaşık batmam oldu bayağ şu anda yok ama

Back
X