- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Benım 24 mart beklenen tarihEvet bu dörtlü bayram oncesiii misss gibi haberleri alsın inşallahhhhhhh. Mutlaka haber edin kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım 24 mart beklenen tarihEvet bu dörtlü bayram oncesiii misss gibi haberleri alsın inşallahhhhhhh. Mutlaka haber edin kızlar
Benım 24 nisan beklenen tarihEvet bu dörtlü bayram oncesiii misss gibi haberleri alsın inşallahhhhhhh. Mutlaka haber edin kızlar
pik i degerlendirdiyseniz sıkıntı yokk . Bir gün aonra silik cizgi görüp yunurtanın catladıgını da teyit ettiyseniz hayırlısıyla inşallah güzel haber gelir :))) off zaman gecmıyor ya sankiYumurtlama dan 14 gun sonrasını baz alırsa 25 i ama benim hep gecer pcos oldugum için adetlerım duzensiz
Aynen öyle kesinlikle haber edelimEvet bu dörtlü bayram oncesiii misss gibi haberleri alsın inşallahhhhhhh. Mutlaka haber edin kızlar
Ozaman 5 kişi olduk ayın 23ünden başlayıp 28ine kadar hep beraber bekleyelim ozamanBen de yeni başladım .Bugün çift çizgi gördüm ovulasyon testinde dün değerlendirdik bu akşam da değerlendircez. İki ay önce kimyasal geçirdim. Adetim bittikten sonra yakı taktım ,hala belimde. Bat 28. Hayırlı sonucu bekliyorum
Aynen oyle canımmOzaman 5 kişi olduk ayın 23ünden başlayıp 28ine kadar hep beraber bekleyelim ozamanbu ay olmazsa birdahaki ay olur inşallah
Insallah beste bes yaparızAynen oyle canımm
İnşallah canım hepimize hayırlısını nasip etsin rabbimBenimde 24 Mart kızlar bende beklemedeyim inşallah güzel haberler alırız![]()
Amiiiiinnnİnşallah canım hepimize hayırlısını nasip etsin rabbim
Kozlar bişe sorcam , bende asırı halsızlık var sureklı uyku hali var , kolumu kaldıramıyorum siz ne durumdasınızİnşallah canım hepimize hayırlısını nasip etsin rabbim
Bende hiç bir belirti yok zaten daha erken ama iyiyim yani şuanKozlar bişe sorcam , bende asırı halsızlık var sureklı uyku hali var , kolumu kaldıramıyorum siz ne durumdasınız
Kozlar bişe sorcam , bende asırı halsızlık var sureklı uyku hali var , kolumu kaldıramıyorum siz ne durumdas
Yok hamilelik belirtisi olarak degl , döllenme sırasında yasanabılıyormus, resmen kafamı kaldıramıyorum, belkı de havalardanBende hiç bir belirti yok zaten daha erken ama iyiyim yani şuan
Ha doğru olabilirYok hamilelik belirtisi olarak degl , döllenme sırasında yasanabılıyormus, resmen kafamı kaldıramıyorum, belkı de havalardan
Gördüm canım ilk defa ya valla çok heycanlıyım inşallah gogus ve kasık agrım hala devam ediyor kızlar yumurtalada boyle oln varmıBenım 24 nisan beklenen tarih
pik i degerlendirdiyseniz sıkıntı yokk . Bir gün aonra silik cizgi görüp yunurtanın catladıgını da teyit ettiyseniz hayırlısıyla inşallah güzel haber gelir :))) off zaman gecmıyor ya sanki
Evettttt benm de kasık agrılarm var ve cok huysuzum hıc kalkıp yemek dahi yapacak halim yok , ılk kez boyle oldummGördüm canım ilk defa ya valla çok heycanlıyım inşallah gogus ve kasık agrım hala devam ediyor kızlar yumurtalada boyle oln varmı
Ben bıde grıpte olcam heralde halsızlıgımı ona yoruyorumEvettttt benm de kasık agrılarm var ve cok huysuzum hıc kalkıp yemek dahi yapacak halim yok , ılk kez boyle oldu
Bende de var kafam kalkmıyor sürekli mayışık mayışık geziyorum ramazana veriyorum bunu ama kasık ağrım var geçen ay her belirtim vardı bebek hariçKozlar bişe sorcam , bende asırı halsızlık var sureklı uyku hali var , kolumu kaldıramıyorum siz ne durumdasınız
Sen bı kaç gun daha bekle canım 17 sında ılk ıdrtest yaparsınKızlar merhaba benim de 5 martta pik oldu 6 martta da çatlama oldu çatlamadan 4 gün sonra iki gün boyunca kaşık batmam oldu bayağ şu anda yok ama