- Konu Sahibi Lavantaakokusu
-
bişe dicem sondan ikincide yunurtlamışsınız, sonraki günün silik olma nedeni catlamıs oldugu, bence catlamıs artık yunurtanızKızlar selam yeni katılıyorum aranıza 1 martta ovulasyon takibi yapmaya başladım testleri paylaşacağım 6-7 martta yumurtlama gördüm 8 martta çatlama oldu son test 8 marta ait. 1-3-5-6-7 tarihlerinide değerlendirdik, yorumlarınız neler
Evet Bencede çatlama oldu inşallah artık adeti bekleyeceğim, çok heyecanlıbişe dicem sondan ikincide yunurtlamışsınız, sonraki günün silik olma nedeni catlamıs oldugu, bence catlamıs artık yunurtanız
Değerlendirdiniz mi inşallah bu ay güzel haberler alırız haberleşelimBenım de 5 ınde bitti yumurtlamayı yakaaladım 9 unda
Bende 9unda pik gibi gördüm ama çok emin de değilim yinede değerlendirdim tabii birkaç gün daha takip etmeyi düşünüyorum yumurtlamayı belki yanlış anlamışımdır tekrarda yumurtlama görürüm diye bakalım hayırlısıEvet Bencede çatlama oldu inşallah artık adeti bekleyeceğim, çok heyecanlı
Bat ne zamandı sizin. Güzel günleri değerlendirmişsinizKızlar selam yeni katılıyorum aranıza 1 martta ovulasyon takibi yapmaya başladım testleri paylaşacağım 6-7 martta yumurtlama gördüm 8 martta çatlama oldu son test 8 marta ait. 1-3-5-6-7 tarihlerinide değerlendirdik, yorumlarınız neler
Hemen hemen aynı dönemlerde öğreneceğiz olup olmadığını öyleyseBende 9unda pik gibi gördüm ama çok emin de değilim yinede değerlendirdim tabii birkaç gün daha takip etmeyi düşünüyorum yumurtlamayı belki yanlış anlamışımdır tekrarda yumurtlama görürüm diye bakalım hayırlısı
23 Mart görünüyor ama nasıl dayanacağım o tarihe kadar bilmiyorumBat ne zamandı sizin. Güzel günleri değerlendirmişsiniz
Ayy evet ya insan sabırsızlanıyor. Haberleşelim mutlaka burdan belirtiler falan varmı diye23 Mart görünüyor ama nasıl dayanacağım o tarihe kadar bilmiyorum
Evettt degerlendırdım:)) ayyy inşş haberleselm nolur. Regl gununuz ne zaman sızınDeğerlendirdiniz mi inşallah bu ay güzel haberler alırız haberleşelim
Evettt degerlendırdım:)) ayyy inşş haberleselm nolur. Regl gununuz ne zaman sızın
Ben deee aynı donemde ogrenecem , bu üclü haberleselım kutfen :)Hemen hemen aynı dönemlerde öğreneceğiz olup olmadığını öyleyse
Evet mutlaka haberleşelim ya bu süreci tek geçirmek çok yıpratıcıAyy evet ya insan sabırsızlanıyor. Haberleşelim mutlaka burdan belirtiler falan varmı diye
Benim 24 mart sizin ne zamandıEvettt degerlendırdım:)) ayyy inşş haberleselm nolur. Regl gununuz ne zaman sızın
Aynen haberleşelimBen deee aynı donemde ogrenecem , bu üclü haberleselım kutfen :)
Evet bencede ilki kesinlikle pik insan pik görünce de sanki hamileymiş gibi mutlu oluyorEki Görüntüle 3557667 kızlar bende sizinle olmak istiyorum pcosum var benım 26 adet başlangıç 4 mart bitiş aylarca denedkm hiç piki gorememiştim dun kasık agrısıyla yapmak istedim ve piki gordum altındakı de bugunun çatlamiş buyuk ıhtımalle inşallah güzel sonuçlar alırız hepımız
İnşallah valla 5 ay yaptım hiç boyle pıkı goremedım sınırlendım bırakmıstım sans eseri yakaladım gebelık testını bırak nolur bunda barı ıkı çızgıyı gorım dıye dua ediyodumEvet bencede ilki kesinlikle pik insan pik görünce de sanki hamileymiş gibi mutlu oluyorhepimiz için hayırlısı olsun inşallah hepimiz pozitif testler görürüz bu ay sonu
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahİnşallah valla 5 ay yaptım hiç boyle pıkı goremedım sınırlendım bırakmıstım sans eseri yakaladım gebelık testını bırak nolur bunda barı ıkı çızgıyı gorım dıye dua ediyodum
BBenim 24 mart sizin ne zamandı
benım de tam 24Benim 24 mart sizin ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?