Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alaka ??Mune abla sitede kaçak var
Katılmak ister misin bize
Şimdi uçunca anlarsın alakayıNe alaka ??
Boş konuşma ne uçması boş yapma kimi tehtid ediyorsun forum burasıŞimdi uçunca anlarsın alakayı
Forumda partner aramak yasak.Boş konuşma ne uçması boş yapma kimi tehtid ediyorsun forum burası
Ablacım tehdit etmiyorum yasak olanı yapıyorsun banlanacaksın bunu söylüyorum önden:)Boş konuşma ne uçması boş yapma kimi tehtid ediyorsun forum burası
Mahmut abi önce forum kurallarını bi okusaydın be ya ...4 senelik sevgilimle aramıza 3 kişi arıyoruz bayan istiyoruz yaşlarımız 23-22 İstanbul içi yerimiz var denemek isteyenler olursa mesaj bekliyorum
Forum burası evet bu işi parayla yapan eskortlar var, onlarla dene şansını ama kapacağın hastalıkları da sen düşün sonra.Boş konuşma ne uçması boş yapma kimi tehtid ediyorsun forum burası
size jony sinsi verelim ikinizide bi silkip kendinize getirsin4 senelik sevgilimle aramıza 3 kişi arıyoruz bayan istiyoruz yaşlarımız 23-22 İstanbul içi yerimiz var denemek isteyenler olursa mesaj bekliyorum