3.kez ehliyeten kalmak

susmaktansusamak

eşit olan tek şey ölüm
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
8
1
1
20
arkadaşlar ehliyeten kaldım çok istiodum okadar çok istiodum ki anlatamam bir dakika kala kaldım ağlamaktan gözlerim şişti dördüncüye girmek isteiyorum
umudum yok artık kalcama inanıyorum ama bu beni çok kötü etkiledi gerçekten belki abartıyor diyorsunuz ama yarın uyanmak bile istemiyorum

Kalacağımdan eminim derseniz kalırsınız. Rahat olun öncelikle, komisyonun tutumu da önemli ama rahat hissettmediğiniz zaman bunu komisyona söyleyin. Müzik açın yada şarkı mırıldanın heyecanız gitsin.
Ben sınavda komisyona benimle konuşur musunuz yoksa heyecan yapıyorum demiştim. Sohbetin alâsını yapmışlardı.

Bende üçüncüde aldım. Derslerde iyiydim sınav anında heyecan yapıyordum sanırım . Sonra düşündüm neden heyecan yapıyorum diye en fazla kalırdım ki iki kez kaldım dünyanın sonu değil dedim üçüncü de çok rahattım aldım. Acaba stres mi yapıyorsunuz

Sakin ol. Eksik noktan neyse videolar vs izle. Sakinleşmeye calış. Gerekirse ek ders al. Ama o stresinle, üzüntünle bas etmeye calış. Benim annem de 4.de geçmişti anca minnoşum. O da sen gibiydi. Bir de elalem ne der kaygısı cok oluyor bu zamanlarda. Biliyorum. Ama boşver. Ne hayrını gördün ki milletin şimdi göresin ? 2 gun konusur unuturlar. Kimseyi takma. Yok yere stres yapma. Eksik noktanı bulmaya calış. Onun üzerine odaklan. Tekrar sınava gir ve kazan. Yapabilirsin. Kendine guven

Kalacağımdan eminim derseniz kalırsınız. Rahat olun öncelikle, komisyonun tutumu da önemli ama rahat hissettmediğiniz zaman bunu komisyona söyleyin. Müzik açın yada şarkı mırıldanın heyecanız gitsin.
Ben sınavda komisyona benimle konuşur musunuz yoksa heyecan yapıyorum demiştim. Sohbetin alâsını yapmışlardı.
stres gerçekten yok ama sınac anında eğitimde asla yapmadığım hatalar oluyor bilmiyorum neden hep öyle oluyor

Sakin ol. Eksik noktan neyse videolar vs izle. Sakinleşmeye calış. Gerekirse ek ders al. Ama o stresinle, üzüntünle bas etmeye calış. Benim annem de 4.de geçmişti anca minnoşum. O da sen gibiydi. Bir de elalem ne der kaygısı cok oluyor bu zamanlarda. Biliyorum. Ama boşver. Ne hayrını gördün ki milletin şimdi göresin ? 2 gun konusur unuturlar. Kimseyi takma. Yok yere stres yapma. Eksik noktanı bulmaya calış. Onun üzerine odaklan. Tekrar sınava gir ve kazan. Yapabilirsin. Kendine guven
ne yaziki elelemide ayrı takıyorum herkez aradı sürekli beni geçtinmi diye kaldım demekten gözümde yaş kalmadı dördüncüsü için çok umutsuzum eğitimde çok iyim asla hata yapmıyorum bütün hataları sınavda yapıyorum bunu asla çözemicem 5hap alıp girmiştim oysaki

ne yaziki elelemide ayrı takıyorum herkez aradı sürekli beni geçtinmi diye kaldım demekten gözümde yaş kalmadı dördüncüsü için çok umutsuzum eğitimde çok iyim asla hata yapmıyorum bütün hataları sınavda yapıyorum bunu asla çözemicem 5hap alıp girmiştim oysaki
Açma daha fazla telefonları. Boşver. Kimseye aldırış etme. Sen stres yepıyorsun acele ediyorsun fark etmeden muhtemelen. Yavasla. Yavas yavas yapıcam de. Et duanı da. Öyle gir sınavına.. %90 stresten aceleci davranıyorsun. Vakit bol. Her sekilde yetişir. Guven kendine. Derste yapıyorum. Bunda da yapıcam de. Her zaman geldiğin yol, her zamanki guzergah de. Basitleştir gözünde… bugun ehliyeti olan herkes seninle aynı yollardan geçti. Kendini hiç kücümseme. Yaparsın

1 -elalem sizin ehliyete gittiğinizi nie biliyor bi işi bitirin öyle duyurun ekstra strese ne lüzum var

2- stres yapmıyorum diyorsunuz ama streslisiniz

3- 5 tane hap içip sınava girmek 🧐sonuçta bu sınav trafıge açık yerlerde oluyor kazaya sebebiyet verebilirsiniz

Ben dosyayı yaktırıp başka bir kurstan aldım.
İlk kursum çok berbattı, ikincisinden ilk sinavda aldim.
Kurs ve hoca cok önemli,senin stresini alabilmeleri,seni savunabilmeleri ve tabiki çok iyi öğretmeleri lazım.

Ayrica sinavda eğer alışkın değilseniz hap falan kullanmayın.
Refleksleri gevsetip ,hata yapmaniza neden oluyor. Yarim hap bile içmeyin yada icerseniz bir hafta önceden kullanmaya başlayın diyorlardı bizim hocalar
Sakinlestiriciler öyle par... degil üç bes yutuyorsun.

balım arabası olan bir arkadaşın yok mu, sana pratik yaptırsa? sakin ol öncelikle, sen götürmediğin sürece o araba gitmez. her şey senin kontrolünde olacak. rahatla biraz 🥹

Ben dosyamı yaktım, tekrar dosya açtım ve 5. sınavda geçtim. Ek dersler alın. Arabası olan babanız veya eşiniz varsa öğret diye tutturun. Videolar seyredin. Youtubeta ümmet taşçı var, çol faydası oldu bana. Vazgeçmek yok :)

Ben dosyamı yaktım, tekrar dosya açtım ve 5. sınavda geçtim. Ek dersler alın. Arabası olan babanız veya eşiniz varsa öğret diye tutturun. Videolar seyredin. Youtubeta ümmet taşçı var, çol faydası oldu bana. Vazgeçmek yok :)
Aynen
Ayrica kendi hangi sehirde ilcedeyse oranin sinav güzergahını anlatan hocalar oluyor.
Youtubedqn onları izlesin.

Back
X