- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.086
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarlaya güneş ektim tarhana biçtim derdim de anlayivermez bu şeherliler ağam.Terliğim kopunca elekten geçmiş çökelek gibi düştüm
Tarhana güneş tarla
Özgürlük için yola çıkan soğanlara slogan bulamadan harfiyat kamyonu çarpmış.Tarhanayı tarlaya serer gibi güneşte kuruturken menegiçlerin de hadım zamanı gelmişti.
iki mesaja birden cevap
Slogan, soğan, harfiyat
KrallıkTarhanayı tarlaya serer gibi güneşte kuruturken menegiçlerin de hadım zamanı gelmişti.
iki mesaja birden cevap
Slogan, soğan, harfiyat
Hafriyat kamyonu soğan taşırken mahallenin çocukları slogan atarak önünü kesti.Tarhanayı tarlaya serer gibi güneşte kuruturken menegiçlerin de hadım zamanı gelmişti.
iki mesaja birden cevap
Slogan, soğan, harfiyat
Abdulhamit cimeni cok yiyince otobur olmuşKrallık
Soğan yiyen eşim harfiyat göremeyince sloganlara başladı
Abdülhamid, çimen, otobur
Göbeğinde dil gezdirilmemis kadının pazı sarması yenmez derdi ninelerimiz.Özgürlük için yola çıkan soğanlara slogan bulamadan harfiyat kamyonu çarpmış.
Pazı, dil, göbek.
Yeleginin altında sütyeni görünen Mahmut abi tekme tokatlarla mahalleden uzaklaştırıldı.Hafriyat kamyonu soğan taşırken mahallenin çocukları slogan atarak önünü kesti.
Yelek, tekme, sütyen
Yelegim düşünce sutyenime tekme attıHafriyat kamyonu soğan taşırken mahallenin çocukları slogan atarak önünü kesti.
Yelek, tekme, sütyen
Göbeğinde dil gezdirilmemis kadının pazı sarması yenmez derdi ninelerimiz.
At, kaşık, fistan
Attan inerken fistanim yırtıldı kaşıklarim göründüGöbeğinde dil gezdirilmemis kadının pazı sarması yenmez derdi ninelerimiz.
At, kaşık, fistan
Saraylarda yaşatırım, sultanım olursun dedi de kıçı kırık otobüsle düğüne geldi ayı.Abdulhamit cimeni cok yiyince otobur olmuş
Sultan saray otobüs
Tekeri patlayan arabaya öküzün pompa yaptigini gören insanlar kafayı yemişYeleginin altında sütyeni görünen Mahmut abi tekme tokatlarla mahalleden uzaklaştırıldı.
Öküz, pompa, yemiş.
Deli cok konusunca kazığa koyup tıpa taktılarTekeri patlayan arabaya öküzün pompa yaptigini gören insanlar kafayı yemiş
Deli, tıpa, kazık hadi bakayım
Lavuk bakkalı dağda boş boş gezerken gördüm de cebimdeki kalemi sokacaktım bir yerlerine ramak kaldı.Attan inerken fistanim yırtıldı kaşıklarim göründü
Dağ kalem ramak
Kazık kadar adama tıpayı tikan hayat bizi deli etmez mi?Tekeri patlayan arabaya öküzün pompa yaptigini gören insanlar kafayı yemiş
Deliyi kazığa bağlamışlar tipa bulursanız getirin yoksa buraya zıçar dururum köy bok kokusundan gecilmez demiş.Tekeri patlayan arabaya öküzün pompa yaptigini gören insanlar kafayı yemiş
Offf şimdi bütün bunları harmanlayıp bir rüya gormeye gidiyorumDeliyi kazığa bağlamışlar tipa bulursanız getirin yoksa buraya zıçar dururum köy bok kokusundan gecilmez demiş.
Akil, zenne, köstebek
Köye inen ayıya minder verip misafir eden muhtar gelen gazecilere su tabancasıyla boya püskürttü.Deli cok konusunca kazığa koyup tıpa taktılar
Minder ayı boya
Kocamla mum ışığında osurmaktan mutluluk duyuyoruzOfff şimdi bütün bunları harmanlayıp bir rüya gormeye gidiyorum
Aklını kaybeden zenne şu saatte köstebek pasta yapsın
Mum ışığı, osuruk, mutluluk