- 18 Aralık 2018
- 2.400
- 8.424
Telefona gözüm dalınca pizza diye tarak yemişimKarısını iğfal eden sahte hocaya hesap sormaya giden koca da aynı tuzağa düşünce gururuna yediremeyip yalan söyledi.
Telefon, pizza, tarak
Damar muhtar yenge
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefona gözüm dalınca pizza diye tarak yemişimKarısını iğfal eden sahte hocaya hesap sormaya giden koca da aynı tuzağa düşünce gururuna yediremeyip yalan söyledi.
Telefon, pizza, tarak
Aklıma kötü şeyler geliyor.Telefona gözüm dalınca pizza diye tarak yemişim
Damar muhtar yenge
Yengem, damar damar üstüne bindi diye bağırınca muhtarı çağırdım ki sıcak suyla ovsun bir güzel.Telefona gözüm dalınca pizza diye tarak yemişim
Damar muhtar yenge
Yamyamlar gömlek giyince erkek olduk sanıyorYengem, damar damar üstüne bindi diye bağırınca muhtarı çağırdım ki sıcak suyla ovsun bir güzel.
Erkek, yamyam, gömlek
Yamyamlar gömlek giyince erkek olduk sanıyor
Süzgeç gecelik işkembe
Oyuncak bebek almak için geç mi kaldık diye kamyonun önünü kesip saati sordum (çünkü ben bir geruzekaaliym)Elimde süzgeç, üzerimde yırtmaçlı gecelik, midemde işkembe çorbası yatak odasının yolunu tuttum. :)
Bebek, kamyon, saat
Eşimde dün bana diyor ki test mi çözüyorsun bilmiyor tabi benim kültür fizik saatlerimiBütün gece rüyamda kelime üretiyordum.
Oyuncak bebek almak için geç mi kaldık diye kamyonun önünü kesip saati sordum (çünkü ben bir geruzekaaliym)
Leş, balon, zıpkın
Sen geçerken vestiyerden sessizceee
Gemileeer kalkaaar kalbimden giiizliiiceee
Şarkı, atom karınca, büyüteç
Merdivendenin dibindeki minderde deniz anasıyla oturup sohbet ettik.Nişan yemeğinde brokoli çorbası yapan görgüsüz ailenin takma kirpikli gelini. Benimki cümleden çokz öldüresiye tamlama oldu
Merdiven, deniz anası, minder.
Asma köprüye serdigim kakulenin üstüne sansar işemişMerdivendenin dibindeki minderde deniz anasıyla oturup sohbet ettik.
Kakule, asma köprü, sansar
Çileli hayatımda parlayan yıldızı buldum dedim civaymis uçtu gitti bide zehirlediNalburdan krem rengi boya almaya faytonla gittim
Çile, ödül, civa
Çuval mikropla dolmuş, elleme!Çileli hayatımda parlayan yıldızı buldum dedim civaymis uçtu gitti bide zehirledi
Mikrop çuval dolmuş
Çileli hayatımda parlayan yıldızı buldum dedim civaymis uçtu gitti bide zehirledi
Mikrop çuval dolmuş