- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.086
Denize kar yağıyor sandim tozmus
Sabun telefon külot
Külotumu sabunlarken telefon çaldı
Jartiyer, pastırma, ninja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denize kar yağıyor sandim tozmus
Sabun telefon külot
Jartiyersiz gezmeyen ninja aynı zamanda da pastırmasız durmazdi.Külotumu sabunlarken telefon çaldı
Jartiyerim kopunca pastırma yiyen ninja gibi oldumKülotumu sabunlarken telefon çaldı
Yol boyu bulduğum sinekleri ekmeğe tıkadım.Jartiyersiz gezmeyen ninja aynı zamanda da pastırmasız durmazdi.
Sinek, yol, ekmek.
Bağırsakları toprakla dolan adam bidona zicti.Jartiyerim kopunca pastırma yiyen ninja gibi oldum
Bağırsak bidon toprak
Kavugundan çıkan saçak saçak saçlarına tüküremYol boyu bulduğum sinekleri ekmeğe tıkadım.
Kavuk, saçak, kök
Kekliği çöpe saldım feneri yola.Bağırsakları toprakla dolan adam bidona zicti.
Fener, çöp, keklik
Çöpün içinde fenerle gezerken keklige benziyordumBağırsakları toprakla dolan adam bidona zicti.
Fener, çöp, keklik
Eleman bakkalda düdüğüyle oynuyorduKekliği çöpe saldım feneri yola.
Düdük, bakkal, eleman.
Masal bu ya deminki sinekli ekmeği eltiye yedirince bağırsakları zincir gibi döküldü önüme.Kavugundan çıkan saçak saçak saçlarına tükürem
Masal, zincir, bağırsak
Bakkal dükkanda elemanı mı düdüklüyorKekliği çöpe saldım feneri yola.
Düdük, bakkal, eleman.
Lavugun biri tavuğu una sokuyorduBakkal dükkanda elemanı mı düdüklüyor
Lavuk, tavuk, un
Lavuga bak sen, şu tavukları unla da bakkalın karşısında mangal yapalım.Bakkal dükkanda elemanı mı düdüklüyor
Lavuk, tavuk, un
Bakkal dükkanda elemanı mı düdüklüyor
Lavuk, tavuk, un
Horoza atlet giydirip bakkala saldım, gör şimdi tantanayi dedi ayakkabısı fiyakalı çocuk. (Bakkala uyuz oldum ben, rahat vermeyeceğim)Lavugun biri tavuğu una sokuyordu
Horoz ayakkabi atlet
Haraç isteyince bazlamalari rüzgar götürdübaşemol soslu tavuk yemeğine un koymayı unutmuş lavuk.
Haraç, bazlama, rüzgar
Terliğim kopunca elekten geçmiş çökelek gibi düştümHoroza atlet giydirip bakkala saldım, gör şimdi tantanayi dedi ayakkabısı fiyakalı çocuk. (Bakkala uyuz oldum ben, rahat vermeyeceğim)
Elek, terlik, çökelek
Bakkala terlikle çökelek yapma dedik bizi elekle kovaladıHoroza atlet giydirip bakkala saldım, gör şimdi tantanayi dedi ayakkabısı fiyakalı çocuk. (Bakkala uyuz oldum ben, rahat vermeyeceğim)
Elek, terlik, çökelek
Karşı köyün kadınları derede çamaşır yıkarken rengarenk kumaşlarıyla oradan geçen çerçiyi pis pis bakıyor diye dövmüşler.Haraç isteyince bazlamalari rüzgar götürdü
Kadın kumaş dere
Memengic içtiğim için zamanla hadim oldumBakkala terlikle çökelek yapma dedik bizi elekle kovaladı
Menengic, hadım, zaman