- 27 Ekim 2017
- 3.604
- 15.732
Pastayı çalan tırtıl, dayağı yiyen ayı boğan.Kedi et için pacama yapıştı
Ayı boğan, tırtıl, pasta
Toynak, keşkek, zurna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pastayı çalan tırtıl, dayağı yiyen ayı boğan.Kedi et için pacama yapıştı
Ayı boğan, tırtıl, pasta
Benim ayıboğan pasta yerken yanlışlıkla tırtılı da yuttu.Kedi et için pacama yapıştı
Ayı boğan, tırtıl, pasta
(Güme giderse üzülürüm)Bu oyunda yazılan cümleler rüyalarımın saçmalık derecesiyle yarışır
keşkeke bayılan at toynaklarını birbirine vurarak sevinçten zurna çaldı
Bulantı, hasır, enişte
Ormanda patikle gezerken sehpa gördümYumurtadan uğur böceği çıkınca oğlum bülbüle döndü
Sehpa, patik, orman
Ormandaki sehpada patiklerimi unuttum.Yumurtadan uğur böceği çıkınca oğlum bülbüle döndü
Sehpa, patik, orman
Kırmızı donunun lastiği midemi bulandırıyor.Ormandaki sehpada patiklerimi unuttum.
Kırmızı lastik mide
Kaynimin ayağı it gibi kokuyordu döşeğin üstündeKırmızı donunun lastiği midemi bulandırıyor.
Ayak, it, döşek.
Döşek de it gibi yatarken ayaklarım titriyordu.Kırmızı donunun lastiği midemi bulandırıyor.
Ayak, it, döşek.
Döşek de it gibi yatarken ayaklarım titriyordu.
Kum kavonoz ağaç
Komşunun sütyeni bulaşık teline dolanmış.Ağaç yapraklarını ve kumu kavanoza doldurdu.
Sütyen, bulaşık, komşu
Karnı acıkan halam öyle çok yediki karnını doyurunca patlayacak midesinden rahatsız olmamak için kırmızı donunu çıkarınca bunu gören eniştem arabayı taşa çarptı ve lastikler patladıOrmandaki sehpada patiklerimi unuttum.
Kırmızı lastik mide
Karnı acıkan halam öyle çok yediki karnını doyurunca patlayacak midesinden rahatsız olmamak için kırmızı donunu çıkarınca bunu gören eniştem arabayı taşa çarptı ve lastikler patladı
Cahilden nasihat dinlemek neşeli insanı sacmalatirKayınvalidemi kuma gömerken yanındaki ağaçta kavanoz gördüm.
Cahil, neşe, saçma
Hadi bakalım :)
Gözlüğümle tırnağımı boyarken Ay tutulduKomşunun sütyeni bulaşık teline dolanmış.
Tırnak, gözlük, ay.