Pavyonda elektrikler kesilince, karanlık bodrumdaki sigorta kutusunu ararken yerdeki ıvır zıvır basmamak için kanguru gibi zıpladım.Emrivakiyle bizi çağıran kayınvaldeme giderken metrobüsü kaçırınca eve dönüp lazanya yedik.
Pavyon, Sigorta, kanguru
Bülent Ersoy’la birlikte ekler yerken kafeyi filler bastıPavyonda elektrikler kesilince, karanlık bodrumdaki sigorta kutusunu ararken yerdeki ıvır zıvır basmamak için kanguru gibi zıpladım.
Bülent Ersoy, ekler, fil
Tırnaklarımı yaptırırken içine leblebileri içine tornavidayla koydularKimliğimi araba da unutunca balıkçı barınağındaki ahtapot mezatına ismimi yazdıramadım.
Leblebi - Oje - Tornavida
Bir otmuş sanırım yemeği yapılanTirşik ne
Nasıl yazılacak tuzlu yemek mi yapılır tatlı mi hahahBir otmuş sanırım yemeği yapılan
Yaratıcılığımıza kalmış sanırım orası.Nasıl yazılacak tuzlu yemek mi yapılır tatlı mi hahah
O zaman deniyelimYaratıcılığımıza kalmış sanırım orası.
(Çok güzelsinnn maşallahPiknikte mangal yaparken mamut sürüsü geçti şaşırdık bunların nesli tükenmemişti dedik ama sükünetimizi de koruduk
inek,dansöz,kahve
Whatsapp'tan öksürerek sesli mesaj atana adam demem benKimyager hanım, çam ağacının altında otururkene yağız bir at geldi.
Adam, vatsap, öksürük