- 20 Eylül 2013
- 7.444
- 16.229
- 41
Kelimeler?Whatsapp'tan öksürerek sesli mesaj atana adam demem ben
Kelime ver bize :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kelimeler?Whatsapp'tan öksürerek sesli mesaj atana adam demem ben
SorryKelimeler?
Kelime ver bize :))
Sorunuzu göremedimWhatsapp'tan öksürerek sesli mesaj atana adam demem ben
Bir üstteSorunuzu göremedim
Hastayken canım istedi pasta sonradan geldi aklıma yasta olduğumMaşrapayla fıskiyeden su dolduran dede sosyal medya da viral oldu
hasta,pasta,yasta
Kupami bırakıp patlican moru saclarimla pireli şatoya girdikten sonra vampiri ısırdımHastayken canım istedi pasta sonradan geldi aklıma yasta olduğum
Pire-patlıcan-kupa
Adam kestaneyi cizdirince mutfak önlüğü giyip kendini kabak lifine verdiKılıç balığı meğer yakalanma korkusunu yenip rahatlamak için torbacıdan keten tohumu alıyormuş
Kabak lifi,mutfak önlüğü,kestane
Helva yapan adamı burnunu karıştırırken görünce makasla elimi kestimKadın yeni icat olan elektrikli duşa girerken totosundaki pedi çıkarmayı unutmuş
Burun, helva, makas
Kaşlı bıyıklı gelini görünce düğüne epilasyon bayi kurdularOkulda fidan dikmeye gönüllü olan çocuk pozitif sözlerle anıldı
kaş,düğün,bayi
Kurt, ormandaki periye özenip cımbızla tüylerini almaya kalkınca az daha canından olacaktı.Kaşlı bıyıklı gelini görünce düğüne epilasyon bayi kurdular
Kurt, peri, cımbız
Bukalemun kavak ağacında mercimek çorbası içiyorduKurt, ormandaki periye özenip cımbızla tüylerini almaya kalkınca az daha canından olacaktı.
Kavak, bukalemun, mercimek
Hasta yatağımda fil gibi agirlasmis yatarken, rulet oynadım bir taraftanBukalemun kavak ağacında mercimek çorbası içiyordu
Hasta, rulet, fil