Eltim Kader tarlamızdaki kuyudan su çekmek isterken içinde ejderha var diye deli gibi sağa sola koşmaya başladı.Paspasın altındaki böceği görünce eşim hemen aldı dışarı attı eşime çok minnet duydum hem beni hem onu kurtardı
kader,ejderha,kuyu
Tam ütü yapmak için uzatma kablosunu ararken, marketten aldığım diş macununu arabada unuttuğum aklıma gelince arabaya inip gördüğüm lastik inme manzarası karşısında krikoya ihtiyacım olduğunu farkettim.Eltim Kader tarlamızdaki kuyudan su çekmek isterken içinde ejderha var diye deli gibi sağa sola koşmaya başladı.
Uzatma kablosu - Diş macunu - Kriko
Bilgisayar kasasına bulaşan ojeyi çıkartmak için sosyal medyada gördüğüm çamaşır deterjanıyla çıkartma taktiğini uygulamaya karar verdim.Tam ütü yapmak için uzatma kablosunu ararken, marketten aldığım diş macununu arabada unuttuğum aklıma gelince arabaya inip gördüğüm lastik inme manzarası karşısında krikoya ihtiyacım olduğunu farkettim.
oje, bilgisayar kasası, çamaşır deterjanı
Cübbeli amca uçakta nezaketli davranmanın önemini vurguladı.Bilgisayar kasasına bulaşan ojeyi çıkartmak için sosyal medyada gördüğüm çamaşır deterjanıyla çıkartma taktiğini uygulamaya karar verdim.
Uçak, cübbe, nezaket
Kanalizasyon içine yastık düştü tıkandı kürdanla açtımNokta ile Virgül Stand-Up gösterisi için yeteri kadar sigara alarak siyah çöp poşetine sakladım ve içeri daldım
Kürdan - Kanalizasyon - Yastık
Telefonla konuşurken saçım kapıya takıldı kel kaldımBugun yegenime simli bir masal kitabinda vaşaklarin yasamini okudum.
Kapi, saç, telefon
Mübaşir tuvalet kağıdında sarımsaklı yetiştirdiEnflasyona inat Çıtır simidimi yerken aniden başımın üstünden füze geçti.
Sarımsak - Tuvalet kağıdı - Mübaşir