- 13 Eylül 2023
- 862
- 666
Kuru fasülye yerken yirmilik dişim kırıldı içinden demir çıktıJigola olan genç adam mutlulukla otele gidince karşısında terlik giyip elinde şurupla bekleyen otel müdürü ile karşılaştı
Yirmi,kuru fasulye ,demir
Karpador ne ola ki?Kalemi elime alıp pisuvara oturmuş bir gergedan çizdim
Karpador, uzay gemisi, gevşek
zengin , para babalarına deniliyormuş.Karpador ne ola ki?
Çikolatalı pasta yerken bacadan kayıkla Noel baba geldiParayı basıp Mars'a gidecek ilk uzay gemisinde kendine yer ayırtan karpador iş adamı, gevşek davranışları yüzünden uzay boşluğuna fırlatıldı afsffsaa.
Noel Baba, çikokatalı pasta, kayık
Titanik filmini izlerken çay koymaya kalkan annem, gözleri yaşardığından parkenin üzerine düşmüş turpu görmeyince yere kapaklandı.
Kanguru, ketçap, Almanya
Kardeşime aldığım oyuncak uzay gemisinin pili bitip yere düşünce, kardeşimin sinirden tikleri azdı.Almanya’da ketçap yiyen kanguru meşhur olmuş
Tik-pil-uzay
Sirkten kaçan maymun camdan içeriye girip nohutlarımı alırken berbere yakalandıKardeşime aldığım oyuncak uzay gemisinin pili bitip yere düşünce, kardeşimin sinirden tikleri azdı.
Nohut, sirk, berber
Bu çok iyidiGöçmen komşum, tesadüfen kadınlar kulübünü keşfedip hakkında konu açtığımı görünce Tiktok'ta video çekip beni rezil etmiş.
Bir derdim var, su samuru, inci kolye
Bir derdim vardı su samuruna anlatırken inci kolyemi çaldı kaçtıGöçmen komşum, tesadüfen kadınlar kulübünü keşfedip hakkında konu açtığımı görünce Tiktok'ta video çekip beni rezil etmiş.
Bir derdim var, su samuru, inci kolye
Kapıyı açtığımda bir kurbağa elinde plaka ile bana koşuyordu.Bir derdim vardı su samuruna anlatırken inci kolyemi çaldı kaçtı
Kapı-plaka-kurbağa
Marketten aldığım oyuncak bebeğin kullanma talimatında çamaşır makinasında 90°'de yıkayın yazıyordu.Kapıyı açtığımda bir kurbağa elinde plaka ile bana koşuyordu.
Bebek,Market,Çamaşır Makinası
Merkül tutulmasında süslenirken şimşekler içeriyi aydınlatttıMarketten aldığım oyuncak bebeğin kullanma talimatında çamaşır makinasında 90°'de yıkayın yazıyordu.
Şimşek, merkür, süslü
Mutfak robotuna turp sıkışıp bozulunca pinti kocam, robotu kendi başına İngiliz anahtarıyla tamir etmeye kalktı.Merkül tutulmasında süslenirken şimşekler içeriyi aydınlatttı
Turp-ingiliz anahtarı-pinti
Emrivakiyle bizi çağıran kayınvaldeme giderken metrobüsü kaçırınca eve dönüp lazanya yedik.Mutfak robotuna turp sıkışıp bozulunca pinti kocam, robotu kendi başına İngiliz anahtarıyla tamir etmeye kalktı.
lazanya, emrivaki, metrobüs