- 13 Aralık 2022
- 7.781
- 7.411
- 28
Dilenci bizim evin önüne kök saldı bende mektup yolladım karakolaDireksiyonunda komşusu olanın keyfi mehtaba kadarmış.
Dilenci, kök, mektup
Pirinç tarlasında büyüyen gülleri görünce, ona karşı küllenmis hislerim alevlendi.Dilenci bizim evin önüne kök saldı bende mektup yolladım karakola
Pirinç-kül-his
Dilin kemiği yok ki ağzına geleni söylerken az süzgeçten geçir de konuş be adam, hade bitli döşeğini al da git burdan.Pirinç tarlasında büyüyen gülleri görünce, ona karşı küllenmis hislerim alevlendi.
Süzgeç, dil, döşek
Dilin kemiği yok ki ağzına geleni söylerken az süzgeçten geçir de konuş be adam, hade bitli döşeğini al da git burdan.
Tohum
Nüfus
Mahkeme
Küfelik adam, kumarda balkabağı kazanınca sevinçten kafasında şişe kırdı.İnadımdan akşam yemeğine kanat yaptım eşimin suratı beş karış oldu
Şişe, kumar, bal kabağı
Görümce Ümran'a, kocasının almadığı bir Ümraniye'den ada kalmış.Kafamın içinde uydu sesleri ile uykulu uykulu çalışırken eve gittiğim gibi kendimi yatağıma atabilmeyi umut ettim.
Görümce, ada, ümraniye
Bir tarafı kibritle yakılmış olan sırt kaşıma tahtasıyla sırtımı kaşırken burnuma fesleğen kokuları geldi.Gece Kitap okurken birden aklıma sarımsak kürü yapmak geldi.
Kibrit - fesleğen - Sırt kaşıma tahtası
Oyuncak Ayı tipli Nuri Alçoyu Tavuk Biti kadar sevmem.Bir tarafı kibritle yakılmış olan sırt kaşıma tahtasıyla sırtımı kaşırken burnuma fesleğen kokuları geldi.
Tavuk biti, nuri alço, oyuncak ayı
Orjinal köfte dürüme duyduğum aşktan diyete sadakatim kalmadiDoktor arkadaşlarla hastaneden çıkıp sahil kenarında çakılların üstüne oturup bağlama çalma planı yapıyorduk ki acile enjektör yapılması için yeni bir hasta geldi.
Dürüm, orjinal, sadakat
Kedi kadın makyajlı kadın zampara kocasına idiot dedi.Orjinal köfte dürüme duyduğum aşktan diyete sadakatim kalmadi
İdiot, zampara, kedi kadın