- 30 Ocak 2017
- 12.759
- 194.243
Arıza lambasi yanınca konuşan kedinin bıyıklarının frida kahlo gibi uzadığını fark ettimKedi kadın makyajlı kadın zampara kocasına idiot dedi.
Konuşan kedi, frida kahlo, arıza lambası
Dalak, kin, sim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arıza lambasi yanınca konuşan kedinin bıyıklarının frida kahlo gibi uzadığını fark ettimKedi kadın makyajlı kadın zampara kocasına idiot dedi.
Konuşan kedi Tom uygulamasında arıza lambası yanınca Frida Kahlo dan yardım istedim, "bütün erkekler aynı" dedi..Duş - kuş - kışKedi kadın makyajlı kadın zampara kocasına idiot dedi.
Ay bende yazmıştımArıza lambasi yanınca konuşan kedinin bıyıklarının frida kahlo gibi uzadığını fark ettim
Dalak, kin, sim
Damarlarında ve dalağında kan yerine kin dolaşıyor sim banyosu yapmış görümceninArıza lambasi yanınca konuşan kedinin bıyıklarının frida kahlo gibi uzadığını fark ettim
Dalak, kin, sim
Duş alan kuş kışa hazırlıksız yakalandıKonuşan kedi Tom uygulamasında arıza lambası yanınca Frida Kahlo dan yardım istedim, "bütün erkekler aynı" dedi..Duş - kuş - kış
Batman kamarasında kil maskesi yaparken, mürettebat acil durum uyarısı verdi.Duş alan kuş kışa hazırlıksız yakalandı
Mürettebat, batman, kil maskesi
Fitness salonundaki uzun uğraşlarım sayesinde uzerime tam oturan gömleğimi giyip dermatoloğun yolunu tuttum.Batman kamarasında kil maskesi yaparken, mürettebat acil durum uyarısı verdi.
Dermatolog, fitness, gömlek
sepetin içindeki saç kurutma makinesini tam elime alıyordumki birde ne göreyim sinek pisliği var üzerindeDağ evinde kanepeye yayılıp film keyfi yapacaktık ki reklam izlemekten hevesimiz kaçtı.
Sinek, saç kurutma mak, sepet
10 yıldır giydiğim ayakkabı karpuz gibi açılırken baykuş gibi baktımÇinli arkadaşım Türkiyeye gelirken bir paket çikolata ve japon balığı hediye getirdi.
Karpuz, ayakkabı, baykuş
Metin Uca şapkasını çıkarıp herkesi selâmladıktan sonra jantsız arabasıyla restorandan ayrılırken bunun onun son vedası olduğunu bilmiyordu...termal taytımı ayağıma geçirip çarıklarımı da giyip bir kese kağıdı dolusu kestane aldım geldim
Restorant, jant, şapka
Yanlışlıkla camaşır sepetine attığım güneş gözlüğümü takıp markete pekmez almaya gittim.Metin Uca şapkasını çıkarıp herkesi selâmladıktan sonra jantsız arabasıyla restorandan ayrılırken bunun onun son vedası olduğunu bilmiyordu...
Güneş gözlüğü, çamaşır sepeti, pekmez
Yanlışlıkla camaşır sepetine attığım güneş gözlüğümü takıp markete pekmez almaya gittim.
Şapkalı ördek, köpek kulübesi, ayı tırnağı
Hırsızlık, kıskançlık duygusundan beslenen kocaman hayali bir saçmalığa bağlıdır dedi Nilmeseker...Ayılar tarafından pisletilen köpek kulübesini temizlerken elime ayı tırnağı batması sonucu bir süreliğine bayılıp, rüyamda şapkalı bir ördek olduğumu gördüm.
kıskançlık, hırsızlık, saçmalık