- 15 Nisan 2016
- 304
- 337
- 28
Köyde salça yaparken tabureye oturup domatesleri süzgeçten geçirdimTur ile gittiğimiz erzurumda ateşte keklik yaptık
Süzgeç, tabure, domates
Hardal pastırma gözlük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Köyde salça yaparken tabureye oturup domatesleri süzgeçten geçirdimTur ile gittiğimiz erzurumda ateşte keklik yaptık
Süzgeç, tabure, domates
Kokona sevgilimi, kokina koklatarak kendime bağladım.Kebapçıda otururken polisin taksiyi kovalamasına şahit oldum
Kokina, bağ, sevgili
Testere filmini izlerken hissettiğim korku, endişe gibi duygular yüzünden tüm dengem bozuldu.Kokona sevgilimi, kokina koklatarak kendime bağladım.
Denge, duygu, testere
Makaronun ıslanıp pamuk şekerine dönmesine sadece şemsiye ile engel olabilirsin.Testere filmini izlerken hissettiğim korku, endişe gibi duygular yüzünden tüm dengem bozuldu.
Makaron, şemsiye, pamuk
Huyu kurusun Çocuk gitti parmağını prize soktu demet demet çıngı çıktı prizdenŞimdiki şemsiyelerle çaydanlıkta kereviz şerbeti bile yapabilirsiniz.
Huy, priz, demet
Sevgilim,Huyu kurusun Çocuk gitti parmağını prize soktu demet demet çıngı çıktı prizden
Lale
Peri
Köle
Kölelerimin bahçeme diktikleri laleleri solar ışıklı peri ledlerle süsledim.Huyu kurusun Çocuk gitti parmağını prize soktu demet demet çıngı çıktı prizden
Lale
Peri
Köle
Fox tv gibi kanallarda Şahane Hayatim tarzı isimli diziler olabiliyor ve bunlar aşk ile ilintisiz konular içerebiliyor .Kölelerimin bahçeme diktikleri laleleri solar ışıklı peri ledlerle süsledim.
Aşk, şahane hayatım, fox tv
Bahçedeki porsuk eve girmiş tezgahtaki bütün sucukları yemiş yere düşen mantoyada işeyip çıkıp gitmiş puhahahahahBodrum' un pinti papağanları, papaya ve papatya çayı ile meşhur mekanlarda, pagan tabloları pisletmişler.
Porsuk, sucuk, manto
Kara Çınar' ın hesabı Emine' den sorulacak.Bahçedeki porsuk eve girmiş tezgahtaki bütün sucukları yemiş yere düşen mantoyada işeyip çıkıp gitmiş puhahahahah
Çınar
Kara
Emine
Sokakta yürürken köpekler kovaladı kavak ağacına tırmandım yakalasalar dalağımı sökeceklerdiKara Çınar' ın hesabı Emine' den sorulacak.
dalak, kavak, sokak
Köz patlıcan yanına kaymak koyarken fingirdek fingirdek gülüyorlardiSokakta yürürken köpekler kovaladı kavak ağacına tırmandım yakalasalar dalağımı sökeceklerdi
Köz
Kaymak
Fingirdek
Fingirdek Fikriye, közde kaymaklı kahveyi fıkırdattı.Sokakta yürürken köpekler kovaladı kavak ağacına tırmandım yakalasalar dalağımı sökeceklerdi
Köz
Kaymak
Fingirdek
Direksiyonunda komşusu olanın keyfi mehtaba kadarmış.Köz patlıcan yanına kaymak koyarken fingirdek fingirdek gülüyorlardi
Komşu ,mehtap,direksiyon