- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.087
Küpe taktığım mirketim şarj aletimi kirdi
Tosun, bardak, cevval
Trafikte aniden fren yapan adam insanları verem etti , elleri direksiyonda saatlerce beklemek zorunda olan kadın dayanamadı stop etti ve ellerine krem sürdüTosun gibi cevval çocuk bardağı tutunca bardak kırıldı
Krem, verem, fren
Sahilde kulaklığını takmış sanki bir film sahnesindeymişcesine bir havayla yürüyordu.Trafikte aniden fren yapan adam insanları verem etti , elleri direksiyonda saatlerce beklemek zorunda olan kadın dayanamadı stop etti ve ellerine krem sürdü
Sahil , kulak , sahne
Bir bardak kahvesini alıp perdenin ardından geçmişine duyduğu özlemi animsayarak derin derin iç çekti ...Sahilde kulaklığını takmış sanki bir film sahnesindeymişcesine bir havayla yürüyordu.
Bardak özlem perde
Ama sen üzüyosunnnBir bardak kahvesini alıp perdenin ardından geçmişine duyduğu özlemi animsayarak derin derin iç çekti ...
Çığlık, kale , ufuk çizgisi
Ama sen üzüyosunnn
Ortamın elverişliliğine bak senBenim genel ruh halim karamsarlık ve mutsuzluktan ibaret , aslında etrafa çok neşe saçar eğlenceli olurum çoğunlukla , bu oyun sayesinde bide yağan yağmurun etkisiyle dışavurum olmuş
Ufuk çizgisine bakarken kaynanamı oralarda bir kaleye bıraktığımı hayal ettikçe sevinc çığlıklari atıyorumBir bardak kahvesini alıp perdenin ardından geçmişine duyduğu özlemi animsayarak derin derin iç çekti ...
Çığlık, kale , ufuk çizgisi
Pamuk tarlasında çalışırken siren sesi duyan hatçee o şokla kaynanasına taş attıUfuk çizgisine bakarken kaynanamı oralarda bir kaleye bıraktığımı hayal ettikçe sevinc çığlıklari atıyorum
Taş, pamuk, siren
Pamuk tarlasında çalışırken siren sesi duyan hatçee o şokla kaynanasına taş attı
Holding sera çivi
Şirin kız sinirlenen babasına bir kasa dolusu mısır yollayarak cırcır olmasına sebep olduSeracılıktan holding işine geçen hatçeye babası seranın çivisi mi çıktı diye sinirlendi
Kova, mısır, şirin
Şirin kız sinirlenen babasına bir kasa dolusu mısır yollayarak cırcır olmasına sebep oldu
Yeşillik , fanus , halı
Bunca yaptığından sonra Hatcee'nin babası elini masaya vurdu ve nohut yolsuzluğu için avukata başvurmalıyım dediFanus kırılınca içerisinde sakladığı yeşillikler halıya döküldü
Masa, avukat, nohut
Özgür hayatımı bırakıp silte üzerine oturmuş işleme işlerken buldum kendimiBunca yaptığından sonra Hatcee'nin babası elini masaya vurdu ve nohut yolsuzluğu için avukata başvurmalıyım dedi
İşleme özgür şilte
Soğan halk cumhuriyeti'nde borusunu öttürüyordu yeniden seçilen yolsuzluklar kralıÖzgür hayatımı bırakıp silte üzerine oturmuş işleme işlerken buldum kendimi
Soğan halk boru
Kalbi turuncuya yanık bir karakterimSoğan halk cumhuriyeti'nde borusunu öttürüyordu yeniden seçilen yolsuzluklar kralı
Karakter yanık turuncu
Samanlıkta üzüm yiyen hatçee pişik olduğunu fark ettiKalbi turuncuya yanık bir karakterim
Saman, üzüm, pişik
Saçlarını kaleden uzatan rapunzel, aşağıda müstakbel eşi olacak prensin, ayakkabısının bağcıyıyla oynadığını fark etti. Gerisin geri topladı saçlarını uğraşamazdı yarım akıllı erkekleÜzümünü ye pişik samanını sorma
Ayakkabı,saç,kale(çok zor oldu galiba)