Karakolda konfeti patlatan kadın çığlık atti.
Buz, muz, tuz
Balonuma domates bağlayıp şu yalan dünyada gökyüzüne saldım.Buz gibi havada muzu tuza banıp yiyordum
Yalan, balon, domates
Emzikli kadin Sucuklari mandallamisBalonuma domates bağlayıp şu yalan dünyada gökyüzüne saldım.
Sucuk, emzik, mandal
Emzikli kadin Sucuklari mandallamis
Günaydın
Zeytin havlu duş jeli
GünaydınnnnnGünaydın :)
Duş jeli dökülen zeytinleri havluyla temizledim
Bacanak, bacak, baca
Kahvemin icine lastik düşünce minyatür kepçeyle çıkardım.Günaydınnnnn
Çılgın bacanak evin yolunu unutunca eşi eve almamış ve bacadan girmeye çalışırken bacağını kırmış...
Lastik , kahve , minyatür
GünaydınlarrrrGünaydınnnnn
Çılgın bacanak evin yolunu unutunca eşi eve almamış ve bacadan girmeye çalışırken bacağını kırmış...
Lastik , kahve , minyatür
Kahvemin icine lastik düşünce minyatür kepçeyle çıkardım.
Konfeti çamur bağdaş
Aracımı durdurup zorla haraç kestiler amaçları güçlü görünmektiÇamurlar içerisinde bağdaş kurarak eylem yapan grup bir de konfeti patlattı
Tokalı pisik her şeye maydanoz oluyordu
Haraç, araç, amaç
Aracımı durdurup zorla haraç kestiler amaçları güçlü görünmekti
Kazak zambak yanak
Kalabalığa karışan alabalık kaba bir adamın alık bakışlarına maruz kaldı.Kazak erkeğinin yanakları zambak gibi açmıştı
Kalabalık, alabalık, kaba
Kocam Kalabalık bir ortamda kaba bir şekilde alabalık yediKazak erkeğinin yanakları zambak gibi açmıştı
Kalabalık, alabalık, kaba
Kalabalığa karışan alabalık kaba bir adamın alık bakışlarına maruz kaldı.
Zurna, mandal, kova.
Belesçi eniştemin leş gibi kokan ayakları güleç yüzümüzü ekşitti.+ Yaka altın kemer
Zurna çalınan düğünde altın kemer beklerken kovadan mandal alınıp takılması resmen yaka silktirdi
Leş, güleç, beleş
Düğünde giydiği paçalı donunundan haberi olmayan eltim kolundaki bilezikleri gözümüze sokuyorduBelesçi eniştemin leş gibi kokan ayakları güleç yüzümüzü ekşitti.
Düğün, paça, kol.
Düğünde giydiği paçalı donunundan haberi olmayan eltim kolundaki bilezikleri gözümüze sokuyordu
Safran çamaşır suyu parfüm
İşte hareket, işte asalet, işte felaket!Parfüm kokulu kızlar için elleri çamaşır suyu kokan kızları üzdünüz safranbolulular
Felaket, hareket, asalet
Küpe taktığım mirketim şarj aletimi kirdiİşte hareket, işte asalet, işte felaket!
Mirket, şarj aleti, küpe