- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
Kelimeler nerde semraaaaaSaçlarını kaleden uzatan rapunzel, aşağıda müstakbel eşi olacak prensin, ayakkabısının bağcıyıyla oynadığını fark etti. Gerisin geri topladı saçlarını uğraşamazdı yarım akıllı erkekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kelimeler nerde semraaaaaSaçlarını kaleden uzatan rapunzel, aşağıda müstakbel eşi olacak prensin, ayakkabısının bağcıyıyla oynadığını fark etti. Gerisin geri topladı saçlarını uğraşamazdı yarım akıllı erkekle
Nalbura giderken duvardaki civiye tulbentim takıldı.Samanlıkta üzüm yiyen hatçee pişik olduğunu fark etti
Tülbent nalbur çivi
Diğerine yazdım, bunu ekstra cevapladımKelimeler nerde semraaaaa
Eczaneden kamp için gereken ilaçları alan genç, kıza bir bakış attıktan sonra çaresizlik içinde arabasına bindi. Yolda gördüğü tüm bulutları o kıza benzetti.Arabayı eczanenin önüne park eden genç tantunicideki kıza aşık oldu
Kamp , bulut , çaresizlik
Niloya masaya oturup tek tek harfleri saydi.Eczaneden kamp için gereken ilaçları alan genç, kıza bir bakış attıktan sonra çaresizlik içinde arabasına bindi. Yolda gördüğü tüm bulutları o kıza benzetti.
Niloya harf masa (yiğenim bizde niloya ordan)
"Lordum!"Niloya masaya oturup tek tek harfleri saydi.
Lord, ev, çiçek
Benim kayışlar kopunca pul pul donlar giyip kop kop oynadım"Lordum!"
diye seslendi bahçıvan:
-Evinize biraz daha çiçek ekeyim mi? diye sordu.
Kayış, kop kop, pul
Şalgam suyunun acısından klimaya sinek gibi yapışıp peri kızı gibi uçtum
Sütyen askısı, çin yemeği, bakır tel
Rüyamda gördüğüm uçan camıslar kamışların tam ortasına düşüyorduÇin yemeği yerken sütyen askısı çıkan kız
Askının yerine bakır tel taktı
Uçuş, camış, kamış
Rüyamda gördüğüm uçan camıslar kamışların tam ortasına düşüyordu
Açacak, dağ, civciv
Bebeğim sen göbekli bir şebekten fazlası değilsin.Uçan değil amaaaa kelime uçuş tu
Dağdan inme civciv elinde alkol şişesi nerde bu açacak diye bağırıyordu
Bebek, göbek, şebek
Jes bu senKafamdan alakasiz kelimelerden sacma cumleler olusturup duruyorum kk disinda da
Buradan çıkış yokTakıldık kaldık oyuna
Zabaaaa gadar burdayıkkkBuradan çıkış yok