Ne hayırlı gelinler varGorumceme bu yaş gününde hediye olarak psikolog randevusu ayarladım.
Sinek, pipet, maske
ayy yok ben o anlamda demedim sıcaktan boşalmak terlemek anlamında demiştimAbooo yaş sınırımı geçti çıta ben süt içip yatayım
Meriç nehri sayesinde pirinç yetiştirmek mümkün olunca bilinçli çiftçiler para kazanmaya başladı.Romantiklikten hoşlanmayan gül, bülbülün uyuz uyuz ötmesine gıcık oldu
Meriç, pirinç, bilinç
Ne hayırlı gelinler varidolümsün abla
Maskesinin altından pipetle meyvesuyu içmeye çalışan çocuk sineklerin istilasına maruz kaldı
Çirkin , saat , küpe
İçimin fesatlığı için üzgünümayy yok ben o anlamda demedim sıcaktan boşalmak terlemek anlamında demiştim
Yuvarlanan misketler şirket çalışanlarının halvetini bozduBeren Saat küpesine çirkin diyen gazeteciye çemkirdi
Halvet, şirket, misket
alışığım bu aralar böyle tatlı fesatlıklaraİçimin fesatlığı için üzgünüm
Kiz senin için fesat degil elektrik direğinden biliyorumİçimin fesatlığı için üzgünüm
Halvetten çıkan ferit şirkete misket oynamaya gittiBeren Saat küpesine çirkin diyen gazeteciye çemkirdi
Halvet, şirket, misket
Padişah halvette misket oynamaya başlayınca ağlayan cariye şirket kurup ülkedeki bütün misketleri satın aldı.Beren Saat küpesine çirkin diyen gazeteciye çemkirdi
Halvet, şirket, misket
Günahımı alırsın be ablamm güldür güldür bilalin taklidiydi abe oKiz senin için fesat degil elektrik direğinden biliyorumsütü az iç az
Halvetten çıkan ferit şirkete misket oynamaya gitti
Ok güneş jambon
bu çok iyiydi iştePadişah halvette misket oynamaya başlayınca ağlayan cariye şirket kurup ülkedeki bütün misketleri satın aldı.
Şaşkın, deri, ördek
Aferin süt kuzusuHalvetten çıkan ferit şirkete misket oynamaya gitti
Ok güneş jambon
Padişah halvette misket oynamaya başlayınca ağlayan cariye şirket kurup ülkedeki bütün misketleri satın aldı.
Şaşkın, deri, ördek
Olmayan sütün derdini çekiyorum şuanaslında bu saatte süt içmek çok doğru değil ama umarım doğru bi diyetin vardır :) iyi uykular dilerim sana
Kalın kalın odunları fırının önüne yığan teyzeler pişi ekmeği yapmak üzere işe koyulduGüneşe ok atan adanalılar bu sefer de jambon fırlattılar(not adanalıyım no panic )
Kalın, fırın, yığın
aslında bu saatte süt içmek çok doğru değil ama umarım doğru bi diyetin vardır :) iyi uykular dilerim sana
Kalın kalın odunları fırının önüne yığan teyzeler pişi ekmeği yapmak üzere işe koyuldu
Destan , klima , lolipop