- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.087
Pazardan çamaşır almayan kocami oklavayla kovaladım
Sinsi poster muşmula
Bütün bunların kurmaca olduğunu bilen kadın ise cam gözlü sıska adama söylendikten sonra aynaya bakarak kendine övgü dolu sözler yağdırdı..Kadının evine koşan cam gözlü adam sepeti aldığı gibi jupitere fırlatacaktı ki futbol oynadığı günler aklına gelince hüzünle dolan kalbini de alıp kedi evine saklandı.
Ayna, kurmaca, sıska
yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diyen bolca erkek varMuşmula suratlının sinsi bakışları posterde suratıma bakıyordu
Salça, kalça, bolca
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diyen kaynanamın kuru dötüne bolca baktım..Muşmula suratlının sinsi bakışları posterde suratıma bakıyordu
Salça, kalça, bolca
Cevriye de bolca salça bolca da kalça varken sırtı yere gelmez.Muşmula suratlının sinsi bakışları posterde suratıma bakıyordu
Salça, kalça, bolca
yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diyen bolca erkek var
büyük düz sopa
Salcalarin çoğunu kendime bolca kalça yapmakta kullandımMuşmula suratlının sinsi bakışları posterde suratıma bakıyordu
Salça, kalça, bolca
Acaba nedir nedirBüyük olan düz olan ve sopa gibi olan töbe töbe
hepside aynı farkeden bişeyBüyük olan düz olan ve sopa gibi olan töbe töbe
Elektrik direğiBüyük olan düz olan ve sopa gibi olan töbe töbe
Ha böyle çarpmalıElektrik direği
Piyanisti makyajsız televizyona çıkaran hayat bizi donsuz komaz mıBütün bunların kurmaca olduğunu bilen kadın ise cam gözlü sıska adama söylendikten sonra aynaya bakarak kendine övgü dolu sözler yağdırdı..
Makyaj , televizyon , piyanist
Salcalarin çoğunu kendime bolca kalça yapmakta kullandım
Zehir fırtına kazık
Yok benim dediğim kabloluHa böyle çarpmalısana elektrik direği alacamm
"Makyaj yapmama bile gerek yok, mermer gibi cildim varken ne piyanistler koşar peşimden ne televizyon ünlüleri dolaşır eteklerimde ohooo..." diyerek gülümsedi.Bütün bunların kurmaca olduğunu bilen kadın ise cam gözlü sıska adama söylendikten sonra aynaya bakarak kendine övgü dolu sözler yağdırdı..
Makyaj , televizyon , piyanist
Varisli miras yediler parise uçtuZehir zemberek sarı fırtına görümcem evime kazık çaktı
Varis, miras, paris
Mirastan hak kazanmak için Paris'e kadar yürüyen amcamın varisleri kanama noktasına geldiZehir zemberek sarı fırtına görümcem evime kazık çaktı
Varis, miras, paris
Kaplolu mu kaldı teyzewwwww havvhavvhavvYok benim dediğim kablolu
Tramvayda sulugum yere düşünce polis çağırdım.Mirastan hak kazanmak için Paris'e kadar yürüyen amcamın varisleri kanama noktasına geldi
Polis , tramvay , suluk