- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.622
Suluğunu tramvayda unutan Alican ağlayarak polise koştu.Mirastan hak kazanmak için Paris'e kadar yürüyen amcamın varisleri kanama noktasına geldi
Polis , tramvay , suluk
Kahve halı mandal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suluğunu tramvayda unutan Alican ağlayarak polise koştu.Mirastan hak kazanmak için Paris'e kadar yürüyen amcamın varisleri kanama noktasına geldi
Polis , tramvay , suluk
Piyanist öttürdükçe karısı mutlu olmakla kalmayıp oh be naraları atiyordu, piyanist Ben bitti demeden bitmez diyip öttürüyordu."Makyaj yapmama bile gerek yok, mermer gibi cildim varken ne piyanistler koşar peşimden ne televizyon ünlüleri dolaşır eteklerimde ohooo..." diyerek gülümsedi.
Bitti, mutlu, oh be
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diyen kaynanamın kuru dötüne bolca baktım..
Hıyar süzme örgü
Yarışta varış noktasına varınca kalabalığa karıştıÖrgü yaparken yanlışlıkla süzme mercimek çorbasına hıyar katmışım.
Varış, yarış, karış
2 karışlık yolda yarış yapan 2 aptal varışa varamadılarÖrgü yaparken yanlışlıkla süzme mercimek çorbasına hıyar katmışım.
Varış, yarış, karış
Yarış varış noktasına karış kala bittiÖrgü yaparken yanlışlıkla süzme mercimek çorbasına hıyar katmışım.
Varış, yarış, karış
Sarı bayraklı gemideki korsanlar hazine arayisindan ümidi kesip lüfer avlanmaya çalışırken, gözünü alan ışığa baktıklarında elmasları gördülerTramvayda sulugum yere düşünce polis çağırdım.
Sarı, elmas, lüfer
Halıya dökülen kahvenin üstüne kolonya döktükten sonra balkona mandal toplamaya çıktım ki öyle böyle delirmedigim belli olsun.Suluğunu tramvayda unutan Alican ağlayarak polise koştu.
Kahve halı mandal
Ahaha Bende aynısını düşündüm kendimle tanışıyorumBir baktım da yazdıklarıma meğerse bilinç altimda neler neler varmış.
Yarış varış noktasına karış kala bitti
Uyuz romantik bülbül
Genel evde boyu devrilesice kocasını yakaladığından bahseden konu sahibi çocuğum var boşanamam deyince kk da kavga çıktı, polis geldi2 karışlık yolda yarış yapan 2 aptal varışa varamadılar
genel polis kavga
Gorumceme bu yaş gününde hediye olarak psikolog randevusu ayarladım.Sarı bayraklı gemideki korsanlar hazine arayisindan ümidi kesip lüfer avlanmaya çalışırken, gözünü alan ışığa baktıklarında elmasları gördüler
Görümce , psikolog , hediye
Pirincin taşını merice atarken kafasına gelen taşla bilinci kaybolduRomantiklikten hoşlanmayan gül, bülbülün uyuz uyuz ötmesine gıcık oldu
Meriç, pirinç, bilinç
kel adamlar hamam sıcağında terleyip terleyip boşaldılarPirincin taşını merice atarken kafasına gelen taşla bilinci kayboldu
Hamam sıcak kel
Ppipetime sıkışan sineğin maskesi düştüGorumceme bu yaş gününde hediye olarak psikolog randevusu ayarladım.
Sinek, pipet, maske
Pirincin taşını merice atarken kafasına gelen taşla bilinci kayboldu
Hamam sıcak kel
Abooo yaş sınırımı geçti çıta ben süt içip yatayımkel adamlar hamam sıcağında terleyip terleyip boşaldılar
garip sinir silgi
Mericin bilincini hamam sıcağında ararken kel kafasi habire terliyordu.Pirincin taşını merice atarken kafasına gelen taşla bilinci kayboldu
Hamam sıcak kel
geniş ilişki yaşayanların çelişkili cümlelerine inanmayınızHamama giren kel sıcaktan terledi
Geniş, çelişki, ilişki