klima önünde destan yazarken lolipopomu yalıyordumKalın kalın odunları fırının önüne yığan teyzeler pişi ekmeği yapmak üzere işe koyuldu
Destan , klima , lolipop
Kirazlari bariz parlarken biraz kıskandımSen klimanın önünde yatıp lolipop yalarken elalem destan yazıyor
Bariz, Biraz, Kiraz
bu çok iyiydi işte
şaşkın ördek deri palet alıp ayaklarına taktı
kızıl yol son
Kiraz gibi kızaran yanaklarından bariz belliydi Selim'e biraz makas aldırdığı.Sen klimanın önünde yatıp lolipop yalarken elalem destan yazıyor
Bariz, Biraz, Kiraz
Yeni gelin evi dediğin süslü bir okadar da değişik olmalı makbul olanı budur.Kiraz gibi kızaran yanaklarından bariz belliydi Selim'e biraz makas aldırdığı.
Süslü, ev, değişik
Kirazlari bariz parlarken biraz kıskandım
Uşak masa kumpas
Destanın konusunu merak ettimSen klimanın önünde yatıp lolipop yalarken elalem destan yazıyor
Bariz, Biraz, Kiraz
Sen klimanın önünde yatıp lolipop yalarken elalem destan yazıyor
klima önünde destan yazarken lolipopomu yalıyordum
Bu kadar ateşli bir günde güneşli ve çiçekli etek hic olmamıştıKızıl saçlı kadın yolun sonuna geldi
Ateşli, güneşli, çiçekli
Destanın konusunu merak ettim
bence ona da okut adamın neşesi gelsinKızlar gülmekten yatak sallanıyor benim koca uyanıp bu kadar eğlendiğimi görürse onu aldattığımı düşüncek
Benimde beynim saçma sapan cümlelerle doldu uyuyamıyorumKızlar gülmekten yatak sallanıyor benim koca uyanıp bu kadar eğlendiğimi görürse onu aldattığımı düşüncek
Bu kadar ateşli bir günde güneşli ve çiçekli etek hic olmamıştı
Fındık torba yatak
fındık kadar torbalara yatak sığdırmaya çalışıyorlardıBu kadar ateşli bir günde güneşli ve çiçekli etek hic olmamıştı
Fındık torba yatak
Iste beynimin içi bu sipariş ettigin yemek gibiMenüye bakıp fındık yatağında köfte torbası sipariş ettim
Fındık, zındık, haram
Enflasyonu Düşüren Taktikler kitabının yazarı uyumaktan şişmiş gözlerle indirim peşinde koşarken yakalandı.Yeni gelin evi dediğin süslü bir okadar da değişik olmalı makbul olanı budur.
İndirim enflasyon şiş
Perşembe pazarındaki salataliklara allık sürmüşlerfındık kadar torbalara yatak sığdırmaya çalışıyorlardı
salatalık perşembe allık
Iste beynimin içi bu sipariş ettigin yemek gibi
Ahahaha izledim abukladim ben kesinAklıma sıcak kafa dizisi geldi izlediniz mi? İnsanlar abuklama hastalığına yakalanıp böyle saçma cümleler kuruyorlar resmen abuklamış gibiyiz
Ben biraz önce sesli güldüm tutamadım, döndü uyumaya devam etti. Sabah soracak.Kızlar gülmekten yatak sallanıyor benim koca uyanıp bu kadar eğlendiğimi görürse onu aldattığımı düşüncek