- 18 Aralık 2018
- 2.404
- 8.439
Çıtayı çok yükselttin ama yawSepette ne vardı? Bu böyle merakta bırakamaz.
Satranç takımını da valize koyunca bir nar yiyip yüz yogasina başlayacaktım ki şu kadının tiz sesi ile inledi mahalle.
Eyvah, sayı, kaçkın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıtayı çok yükselttin ama yawSepette ne vardı? Bu böyle merakta bırakamaz.
Satranç takımını da valize koyunca bir nar yiyip yüz yogasina başlayacaktım ki şu kadının tiz sesi ile inledi mahalle.
Eyvah, sayı, kaçkın
Meme meme değil füze rampası, gökdelenden hallice kadının hası.
Tas, tarak, ip
Mahallenin kaçkın kadınının sesini duymuştum bu kaç oldu saymadım yine neye çığlık attı eyvah diye cama koştum merak ettim ha ne sepetteki?Sepette ne vardı? Bu böyle merakta bırakamaz.
Eyvah, sayı, kaçkın
Füzenin bujileri meme yapınca gökdelene indi
arabadan da hiç anlamam umarım doğrudur
Asgari yeşillik çıngırak
Sepetin içinde belli belirsiz sayıda kanlı bıçak ve şırınga gören kaçkın kadın tiz sesiyle eyvaaaah diye bağırdıSepette ne vardı? Bu böyle merakta bırakamaz.
Eyvah, sayı, kaçkın
bende kendi çapımda yazıyorum bişeyler ama biraz daha teknik konular. yinede ileride mesleki deneyimlerimi yazmak istiyorum ama dediğin gibi çok zor bir iş. ne kadar kitap okusamda dilbim olduğunu düşünsemde çom ama çok zor işAy yok yazar diyemeyiz. Yazmayı sever diyelim. Yazar olmak kolay değil.
Üzüldüm lan bir yılana ağlarım şimdi benAsgari ücretle çalınan çıngıraklı yılan evine yeşillik bile alamıyordu
Eyvah kaçkın kocam sevgililerimin sayısını yanlış hesapladı.Sepette ne vardı? Bu böyle merakta bırakamaz.
Eyvah, sayı, kaçkın
kedi evinde futbol oynayan fareler jupiterin etkisiyle kedilere yakalandılarSepetin içinde belli belirsiz sayıda kanlı bıçak ve şırınga gören kaçkın kadın tiz sesiyle eyvaaaah diye bağırdı
Futbol , kedi evi , jüpiter
Gidiyom gidemiyom. Egleniyoz, pratik yapiyoz, çıta yok.Çıtayı çok yükselttin ama yaw
Pazardan çamaşır almayan kocami oklavayla kovaladımkedi evinde futbol oynayan fareler jupiterin etkisiyle kedilere yakalandılar
pazar çamaşır oklava
Biri söylesin artık bu sepete bakan kadın niye bağırdıııııTarakla sırtını kaşıyan adam tiz sesiyle bağırarak mahallede koşan kadının neden korktuğunu, sepette ne gördüğünü merak edince avucunda tuttuğu cam gözünü yuvasına yerleştirip ayağa kalktı.
Söyle, kadın, neden
Her kavga sonrasi esimin soyle kadin neden demesinden biktimTarakla sırtını kaşıyan adam tiz sesiyle bağırarak mahallede koşan kadının neden korktuğunu, sepette ne gördüğünü merak edince avucunda tuttuğu cam gözünü yuvasına yerleştirip ayağa kalktı.
Söyle, kadın, neden
Mahallenin kaçkın kadınının sesini duymuştum bu kaç oldu saymadım yine neye çığlık attı eyvah diye cama koştum merak ettim ha ne sepetteki?
Can cam hokkabaz
Sepetin içinde belli belirsiz sayıda kanlı bıçak ve şırınga gören kaçkın kadın tiz sesiyle eyvaaaah diye bağırdı
Arabayla önce okuldan evladımı aldım, sonra böyle konuşan kocamı belediyeye bıraktım artık biraz da onlar baksındı..Her kavga sonrasi esimin soyle kadin neden demesinden biktim
Araba, okul, belediye
Kadının evine koşan cam gözlü adam sepeti aldığı gibi jupitere fırlatacaktı ki futbol oynadığı günler aklına gelince hüzünle dolan kalbini de alıp kedi evine saklandı.Sepetin içinde belli belirsiz sayıda kanlı bıçak ve şırınga gören kaçkın kadın tiz sesiyle eyvaaaah diye bağırdı
Sepette şimşir kaşıkla şurup şişesine vuran kedi kadına yakalanınca tiz sesiyle meoww diye cırladı.Biri söylesin artık bu sepete bakan kadın niye bağırdııııı
Şimşir şişe şurup