Dobra dobra konuşan kaçık adam bomba gibi bir cümleyle geceye son noktayı vurdu..Gecelerde fink atan komşuyu yakalar yakalamaz bacaya tıkadık
Kaçık, bomba, dobra
Dobra dobra konuşan kaçık adam bomba gibi bir cümleyle geceye son noktayı vurdu..
Lahmacun, koşu, deniz
Jartiyerle denize giren ünlü manken bonesini eksik etmedi, az sonraa.Yok artik
Ihsan yildirim kafasi kirik bir salak.
Manken, jartiyer, bone
Evlilik demek mecazen marula reçel sürmek demektirLahmacunu çok kaçırınca deniz kenarında koşuya çıktık
Evlilik, marul, mecaz
Gece yemek yemek için dönerci arayan Hamdi yanına yanaşan aractaki beş kadın tarafından taciz edildi.
Uyku, zıkkım, köstek
Tahta çıkan Sülüman meğerse mercimeği benzinli fırına veripte çıkmış.Evlilik demek mecazen marula reçel sürmek demektirevlenmeyin boşanın
Tahta mercimek benzin
Tahtanin üstüne dökülen mercimekleri benzin döküp ateşe verdimEvlilik demek mecazen marula reçel sürmek demektirevlenmeyin boşanın
Tahta mercimek benzin
Emek dediğin nasırlı ellerde gösterirdi kendini, mor lekeler bırakırdı göz altlarında uykusuz geceler.Münazarada daha sidiği kurumadan kapkaç yapan çocukları konuştuk. (dertli oldu be)
Mor nasır emek
Sapla samanı ayıramayan kocama verdim odunu verdim odunuTahtanin üstüne dökülen mercimekleri benzin döküp ateşe verdim
Odun sap saman
Öyfff öyffffEmek dediğin nasırlı ellerde gösterirdi kendini, mor lekeler bırakırdı göz altlarında uykusuz geceler.
Şırınga, fofenk, hortum
Jartiyerimle kendimi manken gibi hissederken boneli babaanne olmustum
Nane dedikodu salya
kk'daki bazı kadınlar şırınga ile hamile kalmayı bulmuş, bundan haberi olmayanlar da bahçe hortumuyla fofenklemeye devam etmişlerEmek dediğin nasırlı ellerde gösterirdi kendini, mor lekeler bırakırdı göz altlarında uykusuz geceler.
Şırınga, fofenk, hortum
Çoban karısı hatçee illaa cinsiyet patisi istedi. Çaresiz çoban kredi çekmeye gittiHakkımda dedikodu yaparlen salyası akan elitimi duyunca naneyi yedi
Cinsiyet partisi, çoban, çaresiz
Hahahahahah bu çok iyiydi bee kk girişe yazılmalıkk'daki bazı kadınlar şırınga ile hamile kalmayı bulmuş, bundan haberi olmayanlar da bahçe hortumuyla fofenklemeye devam etmişler
Cinsiyet partisine gitmek üzere olan çaresiz çoban hediye yerine çalı götürdü ve kaossHakkımda dedikodu yaparken salyası akan eltimi duyunca naneyi yedi
Cinsiyet partisi, çoban, çaresiz
Çoban karısı hatçee illaa cinsiyet patisi istedi. Çaresiz çoban kredi çekmeye gitti
Kına çiçek elmas
Çiçeklerimi yolan elmas hanım totosuna kına yaktıÇoban karısı hatçee illaa cinsiyet patisi istedi. Çaresiz çoban kredi çekmeye gitti
Kına çiçek elmas
Sığırlara bulaşık yikatilan konserde ünlü şarkıcı deterjan fırlattı. (Yeni nesil konser)Kocam destek olacağına köstek olunca uykular zıkkım oldu
Konser, bulaşık, sığır
Televizyonu çözmek karmaşık işti, atleti su içinde kaldı.Çiçek yerine hediye olarak elmas gelince bi tarafına kına yaktı
Televizyon, karmaşık, atlet
Çiçeklerimi yolan elmas hanım totosuna kına yaktı
Hıyar içlik sirke