- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
Ayyyyyyy haykirdimkk'daki bazı kadınlar şırınga ile hamile kalmayı bulmuş, bundan haberi olmayanlar da bahçe hortumuyla fofenklemeye devam etmişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyyyy haykirdimkk'daki bazı kadınlar şırınga ile hamile kalmayı bulmuş, bundan haberi olmayanlar da bahçe hortumuyla fofenklemeye devam etmişler
Öküze mont giydirince huysuzlandiTelevizyonu çözmek karmaşık işti, atleti su içinde kaldı.
Huysuz öküz mont
Evlilik demek mecazen marula reçel sürmek demektir evlenmeyin boşanın
Tahta mercimek benzin
Memeleri füze gibi olan kadın gokdelende oturuyorÖküze mont giydirince huysuzlandi
Füze meme gökdelen
Aklıma kötü şeyler getiriyorsun. Dün de öyleydiÖküze mont giydirince huysuzlandi
Füze meme gökdelen
Televizyonu eskimiş atletle silen Süheyla karmaşık düşüncelere dalmıştı ki öküz kocası "yemek yok mu leyn?" diye böğürüdü su aygırı gibi yattığı kanepeden.Çiçek yerine hediye olarak elmas gelince bi tarafına kına yaktı
Televizyon, karmaşık, atlet
Füzenin bujileri meme yapınca gökdelene indiÖküze mont giydirince huysuzlandi
Füze meme gökdelen
Şırıngayla fofenk gücünü keşfetmeyenler ellerindeki hortuma merak salmislardiEmek dediğin nasırlı ellerde gösterirdi kendini, mor lekeler bırakırdı göz altlarında uykusuz geceler.
Şırınga, fofenk, hortum
Artemissss hikayeci oldun efsanelerrr yaaaaTelevizyonu eskimiş atletle silen Süheyla karmaşık düşüncelere dalmıştı ki öküz kocası "yemek yok mu leyn?" diye böğürüdü su aygırı gibi yattığı kanepeden.
Ah, imla, kertenkele
Sepetteki kokunun sebebini öğrenmek isteyen kadın sepete bakar bakmaz tiz sesi ile mahalleyi adeta ayağa kaldırmıştıMemeleri füze gibi olan kadın gokdelende oturuyor
Koku, sepet, tiz
Kk da imlaya dikkat etmeyip ah alan kadının burnuna kertenkele kaçtıTelevizyonu eskimiş atletle silen Süheyla karmaşık düşüncelere dalmıştı ki öküz kocası "yemek yok mu leyn?" diye böğürüdü su aygırı gibi yattığı kanepeden.
Ah, imla, kertenkele
Meme meme değil füze rampası, gökdelenden hallice kadının hası.Öküze mont giydirince huysuzlandi
Füze meme gökdelen
Kizlar dokturuyor maşallah beeeeeSepetteki kokunun sebebini öğrenmek isteyen kadın sepete bakar bakmaz tiz sesi ile mahalleyi adeta ayağa kaldırmıştı
Satranç, nar , yüz yogası
ay başı meskene zam geldi ben şok :OKk da imlaya dikkat etmeyip ah alan kadının burnuna kertenkele kaçtı
Şok mesken ay
Mani yazdı yaaMeme meme değil füze rampası, gökdelenden hallice kadının hası.
Tas, tarak, ip
Sapla samanı ayıramayan kocama verdim odunu verdim odunu
Hak baklava ördek
Hikaye yazıyorum normalde kız ondandır.Artemissss hikayeci oldun efsanelerrr yaaaa
gerçektenmi yazarmısını?Hikaye yazıyorum normalde kız ondandır.
Sepette ne vardı? Bu böyle merakta bırakamaz.Sepetteki kokunun sebebini öğrenmek isteyen kadın sepete bakar bakmaz tiz sesi ile mahalleyi adeta ayağa kaldırmıştı
Satranç, nar , yüz yogası
Ay yok yazar diyemeyiz. Yazmayı sever diyelim. Yazar olmak kolay değil.gerçektenmi yazarmısını?