- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.451
Şişede durduğu gibi durmayan ansiklopedi adamı duvara çarpınca olanlar oldu.Bostan giymiş etekleri kalaylı ve terlikli
Şişe, duvar, ansiklopedi
Sener sen bilezigimi satip kuzu aldiFilipinlilerle kokoreç yerken birden Maradona diye bağırmaya başladım
Kuzu bilezik Şener Şen
AhahaNeden böyle bişey yaptın
Leğen gibi memelerime sütyen bulamayınca İlteriş destanı yazdım
Çubuk, kıl dönmesi, kaynım
Boğalar üzüm yerken adaptasyon sürecini atlatıyorlar.Kov bostancı etekli danayı yemesin terliği
Boğa, adaptasyon, üzüm
Kapkaç yapan adam münazaradaki kadının çantasını çalmak için yarışmacılarla adeta sidik yarıştırdı..Sener sen bilezigimi satip kuzu aldi
Kapkaç, münazara, sidik
Sidikli karı sidik yaristirirken kapkaççı kocası damda un elerken münazaraya tutuştu.Sener sen bilezigimi satip kuzu aldi
Kapkaç, münazara, sidik
Çikolata yeyip klozete oturmanın sonu iyi olmayınca pede parfüm sıkıp klozetin arkasına yapıştırdımSevimsiz bir şapkaya 5 sikke verdim.
Çikolata, klozet, ped
Kelebek gibi tatillerde ucarken limon yedim.Kapkaç yapan adam münazaradaki kadının çantasını çalmak için yarışmacılarla adeta sidik yarıştırdı..
Limon , tatil , kelebek
Neden böyle bişey yaptın
Leğen gibi memelerime sütyen bulamayınca İlteriş destanı yazdım
Çubuk, kıl dönmesi, kaynım
Münazarada daha sidiği kurumadan kapkaç yapan çocukları konuştuk. (dertli oldu be)Sener sen bilezigimi satip kuzu aldi
Kapkaç, münazara, sidik
Gece yemek yemek için dönerci arayan Hamdi yanına yanaşan aractaki beş kadın tarafından taciz edildi.Filipinlerde de olsam eğer orada Kokoreç yoksa Maradona gibi koşar kendi coplugume dönerim
Döner, gece, yemek
Evet açım
Mecnun şap kalmamak için paçoz Leyla'ya yanaşmış da yine dayaktan kurtulamamış.Boğalar üzüm yerken adaptasyon sürecini atlatıyorlar.
Mecnun, dayak, sap
Tatilde kelebekler gibi ucusurken mutluluktan kaynanam limon sıktıKapkaç yapan adam münazaradaki kadının çantasını çalmak için yarışmacılarla adeta sidik yarıştırdı..
Limon , tatil , kelebek
Yok artikÇikolata yeyip klozete oturmanın sonu iyi olmayınca pede parfüm sıkıp klozetin arkasına yapıştırdım
İhsan yıldırım, kırık, salak
Kaynana terörüTatilde kelebekler gibi ucusurken mutluluktan kaynanam limon sıktı
Kapatma tozu kazma leğen
Kelebek gibi tatillerde ucarken limon yedim.
Fink, komşu, baca
Kazma kocam kabartma tozunu leğene katmış.Tatilde kelebekler gibi ucusurken mutluluktan kaynanam limon sıktı
Kapatma tozu kazma leğen
Komşunun çatısında donla fink atan adam bacadan içeri düşünce kadının kocası tarafindan öldüresiye dövüldü.Kelebek gibi tatillerde ucarken limon yedim.
Fink, komşu, baca
Jartiyerimle kendimi manken gibi hissederken boneli babaanne olmustumYok artik
Ihsan yildirim kafasi kirik bir salak.
Manken, jartiyer, bone
Leğende kazmayla kabartma tozu karıştırmışım gibi bir güne uyandımTatilde kelebekler gibi ucusurken mutluluktan kaynanam limon sıktı
Kapatma tozu kazma leğen