- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.451
Yanlışlıkla balıkları ilaçlayan şirket elemanları asansörde mahsur kalınca yardıma koşan balıklar insanlık ölmemiş dedirtti.Kepekli saçlarıni elleriyle kasirken kepenklere takıldı
Asansor, balık, ilaç
Semsiyem açılmayinca donumdaki patatesler döküldüSenin bu lakirdilarinla beni ikna etmeye çalışman tam bir saçmalık.
Don, şemsiye, patates
Artemis ciddi ciddi hikaye yaziyor helal olsunYanlışlıkla balıkları ilaçlayan şirket elemanları asansörde mahsur kalınca yardıma koşan balıklar insanlık ölmemiş dedirtti.
Hey masallah akiyor mubarek gece geceSemsiyem açılmayinca donumdaki patatesler döküldü
Bostan terlik etek
Semsiyem açılmayinca donumdaki patatesler döküldü
Bostan terlik etek
Esenyurt'a yolunuz düşerse cengaverlere selamımı söyleyin de size Ümraniye çöplüğünü gezdirsinler.Böcekleri ustalikla bu sevdaya dahil ettim.
Cengaver, esenyurt, Ümraniye çöplüğü
Bostan giymiş etekleri kalaylı ve terlikliSemsiyem açılmayinca donumdaki patatesler döküldü
Bostan terlik etek
Hirkama konan kuş onu opmem icin yalvardi.Esenyurt'a yolunuz düşerse cengaverlere selamımı söyleyin de size Ümraniye çöplüğünü gezdirsinler.
Hırka, kuşku, yalvarmak
Cengaver de olsan Esenyurt'ta kollamazsan kıçı bulursun Ümraniye çöplüğünde.Böcekleri ustalikla bu sevdaya dahil ettim.
Cengaver, esenyurt, Ümraniye çöplüğü
Patates baskısı yaparken içeri donla giren adama şemsiye uzattım.Senin bu lakirdilarinla beni ikna etmeye çalışman tam bir saçmalık.
Don, şemsiye, patates
Kokoreç sevmeyen Filipinler Maradonayi ısırdıHirkama konan kuş onu opmem icin yalvardi.
Kokoreç filipinler maradona
Siseyi duvara vurup ansiklopedimi okumaya basladim.Bostan giymiş etekleri kalaylı ve terlikli
Şişe, duvar, ansiklopedi
Ne sevdiniz bu donu patatesi heeee cumle kurmayan kalmadiysa devam edelimPatates baskısı yaparken içeri donla giren adama şemsiye uzattım.
Sevimsiz yengemin eciş şapkası bilmem kaç sikke, kimsenin sikkesinde değil yaniKokoreç sevmeyen Filipinler Maradonayi ısırdı
Sevimsiz, sikke, şapka
Sevimsiz bir şapkaya 5 sikke verdim.Kokoreç sevmeyen Filipinler Maradonayi ısırdı
Sevimsiz, sikke, şapka
Filipinlilerle kokoreç yerken birden Maradona diye bağırmaya başladımHirkama konan kuş onu opmem icin yalvardi.
Neden böyle bişey yaptınSiseyi duvara vurup ansiklopedimi okumaya basladim.
İlteriş, leğen, sütyen
Fredin uykusu mu gelmişSevimsiz yengemin eciş şapkası bilmem kaç sikke, kimsenin sikkesinde değil yani
Filipinlerde de olsam eğer orada Kokoreç yoksa Maradona gibi koşar kendi coplugume dönerimHirkama konan kuş onu opmem icin yalvardi.