Rulo gibi kazığı totona sapladimGeblo adamın totosuna küsküyle montalama yaptim
Kazık, Toto, rulo
Tekinsiz artemis anlik toplantiyi iptal etti.Totosuna kazık çakılan ruloyla kağıt havlu peşine düşüyor.
Anlık, iptal, tekinsiz
Duymak istediğimiz şeylere bak ahahahhaRulo gibi kazığı totona sapladim
Şuan aşırı keyifliyim ellemeyin devammmmmDuymak istediğimiz şeylere bak ahahahha
Cigerine kadar giren kazıkla kapı kapı dolaşan adam idrar torbasını eline almış "şimşek çakacak simseeeek" diye bağırıyordu.Eşim ayakkabısının bağcıgina takılıp düşünce gözümden de düştü ve sepetledim
Ciğer, şimşek, idrar torbası
Birikmisleri eledik ondan ahahahahhKelime neden yazmıyonuz la
Cigerine kadar giren kazıkla kapı kapı dolaşan adam idrar torbasını eline almış "şimşek çakacak simseeeek" diye bağırıyordu.
El, kepek, kepenk
Saçını oksayinca elime kepeği bulaşan adamın kepenklerini kapattımCigerine kadar giren kazıkla kapı kapı dolaşan adam idrar torbasını eline almış "şimşek çakacak simseeeek" diye bağırıyordu.
El, kepek, kepenk
Ahahaha bu cok iyiydiSaçını oksayinca elime kepeği bulaşan adamın kepenklerini kapattım
Böcek, usta, sevda
Kepekli saçlarıni elleriyle kasirken kepenklere takıldıCigerine kadar giren kazıkla kapı kapı dolaşan adam idrar torbasını eline almış "şimşek çakacak simseeeek" diye bağırıyordu.
El, kepek, kepenk
Böcek sevdası ekmek ustasını işinden etti.Saçını oksayinca elime kepeği bulaşan adamın kepenklerini kapattım
Böcek, usta, sevda
Böcekleri ustalikla bu sevdaya dahil ettim.Saçını oksayinca elime kepeği bulaşan adamın kepenklerini kapattım
Böcek, usta, sevda
Evindeki boceklerini temizlemek için gelen adama sevdalanan ŞehriyeSaçını oksayinca elime kepeği bulaşan adamın kepenklerini kapattım
Böcek, usta, sevda
Senin bu lakirdilarinla beni ikna etmeye çalışman tam bir saçmalık.Böcek sevdası ekmek ustasını işinden etti.
Lakırdı, ikna, saçmalık
Nilay karman corman kurma su kelimelerin hepsini kullan totonu kesecegim heeeEvindeki boceklerini temizlemek için gelen adama sevdalanan Şehriye
Nilay semsiyeli donunun resmini atsanaŞemsiyeli donuyla patates kızartan ben
Lavabo,dolap,balik
Nilayin semsiyeli donla baslayalimLan hangisini cevircezbirikti dur