Bende tam döllenme günü çektirdim kızımı bilmeden hani döllenme gününü nereden bileceksin diyeceksin yumurtlama testi kullandığım için biliyorum vallahi sapasağlam maşallah kızım �çeride oyun oynuyor şimdi 13 aylık korkma bir şey olmaz Doktorlar bırak röntgeni emar bile çektirebilirsiniz diyorlarMerhaba anneler, 2 defa tek diş röntgeni cektikten sonra kanal tedavisi oldum 3haftalık hamileymisim.bu durumu yaşayan anneler var mı aranızda??
Yaa gercekten içimi rahattlattinz tesekkür ederim.Allah uzun ömür versin tüm evlatlaramiza da.insAllah Allah in izniylecanım ben hemsireyim. hamile oldugumu bilmiyordum. tomografiye hasta götürdüm. tomografi röntgenin kaç kstı radyasyon yayıyor araştır istersen bir tomografi 400akciğer filmine bedel diyordu doktorum. neyse ben dışarda hastanın işinin bitmesini beklerken hastanın içerde kalbi durdu ve panikle içeri girip ona müdahale ettim yaklaşık 40dk boyunca içerde durmuş ama yayılmış ışınları aldım. sonra hamile oldugumu öğrendim. tarihe göre olay oldugunda 3haftalık gebeymişim. doktorum eğer radyasyon bebeği etkilediyse düşük yaparsın demişti düşük yapmazsan korkma bir şey olmaz bol bol yogurt ye dedi. ama ben nası yogurt yiyorum zaten bulantım da coktu tuz atıp atıp günde kaç kase yogurt yıyordum bebeğim doğdu suan 10aylık hic bir sorunu yok. yani korkma benım yedıgım radyasyonun yanında seninki hiç insallah bir şey olmaz allahın izniyle
aminn cümlemize insallah senin çekindiğin filmi de biliyorum periapikal deriz ona kücük kartla dişini çekiyorlar o da çok az ışın yayar korkma yani hiç bir şey olmaz sen de yoğurt ye hem faydalı kalsiyum açısındanYaa gercekten içimi rahattlattinz tesekkür ederim.Allah uzun ömür versin tüm evlatlaramiza da.insAllah Allah in izniyle
Bende tam döllenme günü çektirdim kızımı bilmeden hani döllenme gününü nereden bileceksin diyeceksin yumurtlama testi kullandığım için biliyorum vallahi sapasağlam maşallah kızım �çeride oyun oynuyor şimdi 13 aylık korkma bir şey olmaz Doktorlar bırak röntgeni emar bile çektirebilirsiniz diyorlar
Üstelik bunu diyen de böyle ileri düzey gebelik takibi yapan doktor adını unuttum şimdi şey var hatta doktor MFK ınstagram'dan bakabilirsin
Benim araştrmalarmda da neredeyse tüm doktorların dedigi aynen dediginiz gibi bir sıkıntı olursa vücut atar ya hep ya hic kurali ilk 3 ay da diyorlarcanım ben hemsireyim. hamile oldugumu bilmiyordum. tomografiye hasta götürdüm. tomografi röntgenin kaç kstı radyasyon yayıyor araştır istersen bir tomografi 400akciğer filmine bedel diyordu doktorum. neyse ben dışarda hastanın işinin bitmesini beklerken hastanın içerde kalbi durdu ve panikle içeri girip ona müdahale ettim yaklaşık 40dk boyunca içerde durmuş ama yayılmış ışınları aldım. sonra hamile oldugumu öğrendim. tarihe göre olay oldugunda 3haftalık gebeymişim. doktorum eğer radyasyon bebeği etkilediyse düşük yaparsın demişti düşük yapmazsan korkma bir şey olmaz bol bol yogurt ye dedi. ama ben nası yogurt yiyorum zaten bulantım da coktu tuz atıp atıp günde kaç kase yogurt yıyordum bebeğim doğdu suan 10aylık hic bir sorunu yok. yani korkma benım yedıgım radyasyonun yanında seninki hiç insallah bir şey olmaz allahın izniyle
Aynen periapikal filmmiş.iki defa cekti bir de nedense.aslında icime dogdu hamis olabilecegim ama yinede cok erken yoktur diye yaptırdım dişim sıkıntılıydı hamis olmadan bitsin istedim.oysa ki hamileymisimaminn cümlemize insallah senin çekindiğin filmi de biliyorum periapikal deriz ona kücük kartla dişini çekiyorlar o da çok az ışın yayar korkma yani hiç bir şey olmaz sen de yoğurt ye hem faydalı kalsiyum açısından
aminn cümlemize insallah senin çekindiğin filmi de biliyorum periapikal deriz ona kücük kartla dişini çekiyorlar o da çok az ışın yayar korkma yani hiç bir şey olmaz sen de yoğurt ye hem faydalı kalsiyum
Bende tam döllenme günü çektirdim kızımı bilmeden hani döllenme gününü nereden bileceksin diyeceksin yumurtlama testi kullandığım için biliyorum vallahi sapasağlam maşallah kızım �çeride oyun oynuyor şimdi 13 aylık korkma bir şey olmaz Doktorlar bırak röntgeni emar bile çektirebilirsiniz diyorlar
Üstelik bunu diyen de böyle ileri düzey gebelik takibi yapan doktor adını unuttum şimdi şey var hatta doktor MFK ınstagram'dan bakabilirsin
Evet canım diş için apse vardı dişimde seni çok iyi anlıyorum hani şu kadar her ne kadar şu anda için rahat olsun falan desem de dişimi yaptırmaya çok çekinmiştim hani bir de onun için ilaç tedavisi işte iğne vuracaklar falan hatta bu dediğim doktoru bulup onunla ilgili bu diş sorusuna cevap alana kadar ki alsam bile içim rahat değildi yani senin dediğim gibi anlıyorum ama gerçekten böyle düşük şeyde zaten Ne bileyim ne desem bilemiyorum işte sağlık da gelsin bebişinSiz ne röntgeni cekinmiştiniz fatosss hanım diş mi
Amin insAllah cnm saglıkla kucagıma alırım ben deEvet canım diş için apse vardı dişimde seni çok iyi anlıyorum hani şu kadar her ne kadar şu anda için rahat olsun falan desem de dişimi yaptırmaya çok çekinmiştim hani bir de onun için ilaç tedavisi işte iğne vuracaklar falan hatta bu dediğim doktoru bulup onunla ilgili bu diş sorusuna cevap alana kadar ki alsam bile içim rahat değildi yani senin dediğim gibi anlıyorum ama gerçekten böyle düşük şeyde zaten Ne bileyim ne desem bilemiyorum işte sağlık da gelsin bebişin
canım ben hemsireyim. hamile oldugumu bilmiyordum. tomografiye hasta götürdüm. tomografi röntgenin kaç kstı radyasyon yayıyor araştır istersen bir tomografi 400akciğer filmine bedel diyordu doktorum. neyse ben dışarda hastanın işinin bitmesini beklerken hastanın içerde kalbi durdu ve panikle içeri girip ona müdahale ettim yaklaşık 40dk boyunca içerde durmuş ama yayılmış ışınları aldım. sonra hamile oldugumu öğrendim. tarihe göre olay oldugunda 3haftalık gebeymişim. doktorum eğer radyasyon bebeği etkilediyse düşük yaparsın demişti düşük yapmazsan korkma bir şey olmaz bol bol yogurt ye dedi. ama ben nası yogurt yiyorum zaten bulantım da coktu tuz atıp atıp günde kaç kase yogurt yıyordum bebeğim doğdu suan 10aylık hic bir sorunu yok. yani korkma benım yedıgım radyasyonun yanında seninki hiç insallah bir şey olmaz allahın izniyle
Merhaba ben 12 haftalik hamileyim rontegn odasına girmedim ama kapisinin onunde neredeyse 1 saat bekledim siz hastanede cakıştiğınız için yine bulunuyormusunuz röntgen çekilen koridorda sorun olur mucanım ben hemsireyim. hamile oldugumu bilmiyordum. tomografiye hasta götürdüm. tomografi röntgenin kaç kstı radyasyon yayıyor araştır istersen bir tomografi 400akciğer filmine bedel diyordu doktorum. neyse ben dışarda hastanın işinin bitmesini beklerken hastanın içerde kalbi durdu ve panikle içeri girip ona müdahale ettim yaklaşık 40dk boyunca içerde durmuş ama yayılmış ışınları aldım. sonra hamile oldugumu öğrendim. tarihe göre olay oldugunda 3haftalık gebeymişim. doktorum eğer radyasyon bebeği etkilediyse düşük yaparsın demişti düşük yapmazsan korkma bir şey olmaz bol bol yogurt ye dedi. ama ben nası yogurt yiyorum zaten bulantım da coktu tuz atıp atıp günde kaç kase yogurt yıyordum bebeğim doğdu suan 10aylık hic bir sorunu yok. yani korkma benım yedıgım radyasyonun yanında seninki hiç insallah bir şey olmaz allahın izniyle
hayır olmuyor. kapılar radyasyonu geçirmeyen özel kapılardan korkma radyasyon sadece içeride kalıyor.Merhaba ben 12 haftalik hamileyim rontegn odasına girmedim ama kapisinin onunde neredeyse 1 saat bekledim siz hastanede cakıştiğınız için yine bulunuyormusunuz röntgen çekilen koridorda sorun olur mu
Çok.tesekkurlerhayır olmuyor. kapılar radyasyonu geçirmeyen özel kapılardan korkma radyasyon sadece içeride kalıyor.
Merhaba saglikçiymişsiniz gebeliğimin başlarinda ablam akciğer grafisi babam da diş röntgeni çekinmişti ben de misafirliğe gitmiştim onlara acaba onlardan bana Allah korusun radyasyon bulaşmış mıdır bilen arkadaşlar da cevap verebilircanım ben hemsireyim. hamile oldugumu bilmiyordum. tomografiye hasta götürdüm. tomografi röntgenin kaç kstı radyasyon yayıyor araştır istersen bir tomografi 400akciğer filmine bedel diyordu doktorum. neyse ben dışarda hastanın işinin bitmesini beklerken hastanın içerde kalbi durdu ve panikle içeri girip ona müdahale ettim yaklaşık 40dk boyunca içerde durmuş ama yayılmış ışınları aldım. sonra hamile oldugumu öğrendim. tarihe göre olay oldugunda 3haftalık gebeymişim. doktorum eğer radyasyon bebeği etkilediyse düşük yaparsın demişti düşük yapmazsan korkma bir şey olmaz bol bol yogurt ye dedi. ama ben nası yogurt yiyorum zaten bulantım da coktu tuz atıp atıp günde kaç kase yogurt yıyordum bebeğim doğdu suan 10aylık hic bir sorunu yok. yani korkma benım yedıgım radyasyonun yanında seninki hiç insallah bir şey olmaz allahın izniyle