3 haftada 3 kilo verdiimm :)))

mervemsaltik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
34
1
36
34
Kütahya
Hemde diyetsiz. Sadece yediklerime dikkat ederek. hergün:
Sabah aç karna elma sirkeli su
günde 2 bardak yeşil çay
günde 3 litre su
günde 20 dakika tempolu yürüyüş.
herşeyden yedim ama porsiyonlarımı küçülterek.
ekmeği hayatımdan çıkardım.
arada bir de olsa tatlı kaçamakları yaptım ama sadece bir lokmacık.
oleeeyypp çookk mutluyumm
Diyete değil yediklerimize dikkat etmeye devaaammm

bende heme dikkat edecegimm elma sirke ölçüsü varmi

tebrik ederim haftada 1 kilo çok iyi valla. ben akşamları frenleyemiyorum biraz yemeği abartıyorum. yoksa gün içerisinde çok bişey yemiyorum. beynim diyet yapıyorum deyince her şeyi deli gibi yemek istiyorum açlığımı bastıramıyorum. aç da kalmıyorum ama işte canım yemek istiyor sürekli masa başı 8-5 çalışıyorum hareket sıfır. kış olduğu içinde arabayla gel git. ne olur derdime bi çare olun lütfen.

canım ben asla ne kendime ne de bir başkasına "diyetteyim" demiyorum. yoksa aynı sizin bahsettiğiniz gibi çok yiyorum. ikram da bulunduklarında " bu kadarı yeterli çok yiyemiyorum midem ağrıyor" diyerek tatlı yalanlar söylüyorum. akşam iştah konusuna gelince.. akşam saatlerinde çikolata yediğim oluyor ama sadece minik bir lokma o kadar. nefsimi köreltiyorum. bende öğretmenim çok tempolu bir işim olmasa da yediklerime dikkat ederek zayıflamayı seviyorum :))

çido
haraket önemli ya sen evde minder yap otur kak yer de yani halı üstünde oturmak kakmakda hareket sayiliyorr

Son düzenleme:
Ben bir iki kilo veriym hemen rahatliyorum saliyorum yiyim nolcak ki diyorum sonra yine basliyorum hadi diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…