3 haftada 2 beden yatarak incelinnn(MARANKİ)

limon suyumu yoksa limonun kendisinimi sıktın sen hangisi faydalı sence

bugün sabahtan sardım akşamakadar durdu ve hala duruyor azsonra duşa gireceğim bakalım ne etki edecekbana ama ben limonla zeytin yağı sürdüm yatarken tekrar sararım sabaha kadar sabahta ölçerim

bugün sabahtan sardım akşamakadar durdu ve hala duruyor azsonra duşa gireceğim bakalım ne etki edecekbana ama ben limonla zeytin yağı sürdüm yatarken tekrar sararım sabaha kadar sabahta ölçerim

ölçünce yazın bakalım nasıl olacak böyle yaparak bir incelme olursa süper birşey bu bende yapmayı düşünüyorum sizdeki etkileri nasıl olacak merakla bekliyorum

ölçünce yazın bakalım nasıl olacak böyle yaparak bir incelme olursa süper birşey bu bende yapmayı düşünüyorum sizdeki etkileri nasıl olacak merakla bekliyorum

biraz sanki farketti ama 1hafta denicembelki de daha fazla bakalım neolcak ayrıca diyete de başladım

limon suyumu yoksa limonun kendisinimi sıktın sen hangisi faydalı sence

merhaba ,16 haftalık hamileyim en başından beri Dr ferda hanıma gidiyorum.Araştırırken Ferda hanımı , seninde ona gittiğini gördüm.Sormadan edemiycem geçen hafta randevum vardı doğum kesisi yani epizyomi istemediğimi kesin söylememe rağmen mecburuz heleki ilk doğumda diyor.Bende o kesiyi istemiyorum.Çok sıkıntılıyım nerdeyse dr değiştircem memnunum ama sırf kesi beni olumsuz etkiliyor.Daha erken ama ben araştırmaya başladım birde doğum jelini sordum o jeli sürünce kesi olmuycak diye bişey yok ilk doğumda herkesi kesiyoruz dedi ,sen ferda hnm'damı doğum yaptın nasıl oldu normal mi sezeryan mi ,ne yapacağımı bilemiyorum nerdeyse sezeryana dönmeye meğilliyim ,tecrübenden ve tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum.Kesisiz doğum yapanlar ve dr isimlerini öğrenebilir miyiim.

epizyomi her dogumda mutlaka yapilacak diye bir durum yok arkadasim.. acilma tam olmazsa ve mecbur kalirlarsa yapiliyor.. senin dr unun saplantisi nedir anlamadim.. benim ilk bebegimde göbek kordunu dogum aninda catladi, bebek oksijen alamadigi icin mecburen vakum uygulamak zorunda kaldiklarindan yapilmisti.. sonrasinda dr umda eger böyle bir sorun olmasa kesige gerek kalmadigini ve yapilmayacagini anlatti uzun uzun.. 2. bebegimde ise yapilmadi.. Allahima sükür normal dogum ve kesiksiz atlattim.. karismak gibi olmasin ama bence farkli bir kac dr ile daha görüs..

bende senin gibi düşünüyorum ama hangi dr gidicem bilmiyorum.anadolu yakasındayım ne yapacağımı bilemiyorum

canım doğum yapmadım ama bende sağlıkçıyım ve doğuma girdim nacizane bişeyler söylemek isterim genelde ilk doğumda çok açılma olmuyo ve kesi yapıyorlar yoksa bebeğin başı çıkarken çok fazla yırtığa sebep oluyo ve bunun dkimi çok zor oluyo

ama int izledim epizyomili doğum ya çok kötü ,sezeryan mı olsam acaba bilemiyorum sezeryanda da dikişler uzun süre sızlıyormuş ,var mı aranızda tecrübeli olaan

ama int izledim epizyomili doğum ya çok kötü ,sezeryan mı olsam acaba bilemiyorum sezeryanda da dikişler uzun süre sızlıyormuş ,var mı aranızda tecrübeli olaan

sezeryanda boylu boyunca dikiş günlerce ağrı epizyoda daha az dikiş

o tür videolari izleme yoksa ciddi anlamda korkar paniklersin :) dogum aninda en önemli sey sanciya vs ragmen mümkün oldugunca sakinligini koruyabilmek.. bende senin gibi ilkinde bu tür videolar vs izledim.. izledikce gerildim :)) normal dogum inan en sagliklisi ve iyilesme süreci cok kolay.. kesi yapilsa bile sanci geldigi anda yapiliyor ve cok fazla hissetmiyorsun.. sezeryandansa epidural yaptirmani tavsiye ederim.. arkadaslarimin bir cogu epidural sayesinde agrisiz sancisiz dogum yaptilar..

dr konuşana kadar hep epidural normal düşünüyordum,dr kesi yapıyoruz herkese ilk doğumda deyince korkmaya başladım sadece epizyotomiyi görüyor gözüm ,epidural normal yapan bazı arkadaşların yazdığını okudum forumda 10 yıldır hala beli ağrıyanlar varmış ama bende epidural istiyorum of ne yapıcam bilmiyorum

birazda yapi meselesi bu canim ya.. ben 2. de epidural yaptircaktim, senin gibi iste bi videosunu izledim.. korktum.. dogum sancisini cektim korkudan yaptirmadim.. ama allahin sopasi yok hesabi hamileligimde belimden rahatsizlanmistim, emzirme dönemi bitince ortapediye gittim ve belimden 5 kere aynen epidural kortizon yapildi saka gibi.. dogumda kork, sonra 5 katini yasa.. en ufak bi agrim sizim yok.. o agri olsa bende olurdu sanirim :) sen bence öncelikle iyi bir dr bul, kendini dinle en önemlisi.. icine sinen ne ise onu yap.. minik bebisinde gerilmesin seninle:) insallah hayirlisiyla bebisni kocagina aldiginda inan insan bi anda her seyi unutuyor.. :)

Son düzenleme:

neden korkuyosun yada istemiyosun kesi.ben 9 ay önce normal doğum yaptım son anada kesi yapıldı 4 dikişim var hissetmiyosun bile ne keserken ne dikerken.normal doğum şansın varken sezaryen olm aderim.hiç yatmadım hemen toparlandım.ama sezeryandan sonra toparlanmak biraz zor oluyor gördüğüm kadarıyla.dikişlerin iyileşmesi 1,5 ayı buluyor sezeryanda

bende bir kaç ay önce epidural anestezi ile sezaryan doğum yaptım.Korkulcak hiç bişey yok ne başım nede belim hiç ağrımadı. Sonuçta dünyaya bı bebek getiriyoruz 1 hafta kadar hafif dikiş agrılarım oldu oda ara sıra.Epidural sayesınde kızımın ilk doğum halını gördum hiç unutamıyorum çok güzeldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…