• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 haftada 2 beden yatarak incelinnn(MARANKİ)

maraninin bu tarifini bende izledim ayşe ve alişanın proğramında 3 hafta deneyin 2 3 beden inceltir demişti hoca
bende deneyeceğim ama bi türlü alamadım yağları bayramdan sonra yapacağım ama
bende de göbek be basen kaldı doğum sonrası
birde vücudun her yerinde uygulanır demişti maaranki
mesela kollarda felann
yazılanları okuyunca bu kadar çabuk etki eettiğini görünce hemen alıp deneyeceğim
zaten mARANKİ DE KENDİNDEN EMİN SONUÇTAN EMİN KONUŞUYORDU
BEN GÜVENİYORUM O ADAMIN DEDİKLERİNE

ben henüz yağları almadım ama hala kullanan arkadaslar gelismeleri bize aktarsalar süper olur

ben yag kullanmıyorum ama termal kemerim var onu atletın uzerınden sarıp 2 saat yürüyüs yapıyorum ve aynı zamanda dukan dıyetını uyguluyorum 20 gundur ve
5 kılo verdım 7 cm ınceldım..
yag kullanmadan gobegını terletecek strech fılm yada termal kusak kulaansanda aynı etkıyı yaratıyo bence..

herkese iyi akşamlar

Geçen haftadan beri sessiz takipçinizdim.bu arada yine kilo verme sevdam depreştri çünkü kilo almışım:53:

Kızımın doğumundan sonra aldıgım kiloları yine bu sitede bu frumlarda vermiştim:32:

Şimdi vermek istedigim kilo az aslında ama bu defa 36 beden olmadan bırakmayacagım diyeti:16:

Akşam aktardan yağları aldım.yatmadan karıştırıp sürücem.etkilerini mutlaka yazarım:54:

portakal kabuğu yağı,
biberiye yağı,
hardal yağı,
menekşe yağı,
badem yağı

benim evde lahana yağımda vardı 25-30 ml.kadar.onuda ekledim lahana yagımnın şişesinde karıştırdım zaten.fazla gelen miktarı 2 gundur sürüyorum.bugun 3.gunum sanırım fazla miktar biter.yarın akşamdan itibarende lahalıya geçerim:1:

Bu arada 20 tl tuttu

portakal kabuğu yağı,
biberiye yağı,
hardal yağı,
menekşe yağı,
badem yağı

benim evde lahana yağımda vardı 25-30 ml.kadar.onuda ekledim lahana yagımnın şişesinde karıştırdım zaten.fazla gelen miktarı 2 gundur sürüyorum.bugun 3.gunum sanırım fazla miktar biter.yarın akşamdan itibarende lahalıya geçerim:1:

Bu arada 20 tl tuttu

pekı bunları nasıl kullanıyorsun ? karıstırarak mı ?

arkadaşlar herkese merhabalar.... ben bu karışımı kullanıp sonuç alan arkadaş var mı birde ne kadar sürüyoruz belli bir oran var mı ve maliyeti ne kadar bunun bilgilendirirseniz sevinirim.

bende yağları burdan duyup gidip hemen aldım aktar aktar gezdim ama bi koz metikçiden en uygun fiyata aldım 2 hafta boyunca sürdüm streçleyip yattım hiç bi değişim yok malesef annem sadece bir gün sürdü ve 4 cm incelmiş bana yaramadı malesef hemde 2 hafta o berbat kokuya katlandım:(

kızlar bunu gercekten deneyip yapanlar daha sonra ne gıbı etkılerı oldu kalıcı mı oldu gerı mı aldınız yada ne kadar ınceldınız yazabilir misiniz.. :16:

kızlar slm herkese. ben geçen MARANKİyi gördüm starda hemen oturup dinledim tabi :40: yag karışımı verdi bunu her gece yatmadan bacaklarınıza karnınıza sürün serafil sarıp yatın 3 haftada 2 beden gider dedi. bu yağlar yağ yakıcı yaglarmış işteee yaglarr
portakal kabuğu yağı, biberiye yağı, hardal yağı, menekşe yağı, badem yağı. tatlı badem yağı demedi o yüzden ben aktardan acı badem yağı aldım . hepsni karıştırıp sürüyoruz :39:
b:39:n geçen sene biberiye yağı sürüp incelmiştim. biberiye yağını sürünce bi yanma ısınma oluyodu, aynı bundada oluyo. ben gece yatarken sürmüyorum uyuyamıyorum o zaman akşamları sürüp poşet geçirip yarımsaat bi saat yürüyorum ilk gün 4 cnm incelmiştim ikinci gün (bugün) 1-2 cnm incelmişim bugün nie az bilmiyorum.bu akşam sürüp yatıyım bari uyuyamam ama napımm daha iyi olur :44:

inşallah işine yarar canım gelişmelerden haberdar edersen sevınırız

arkadaşlar faydası olur mu bılmıyorum ama bırsey paylasmak ıstıyorum uzun suredır takıp edıyorum steyı ımkanım olan zayıflama tavsıyelerını yapıyorum burda bır arkadasımız zeytınyagı ve lımon ıle kılo vermekten bahsetmıs bende ıkı gundur sekerı kısıp yedıklerıme dıkkat ederek 65.6 ıle basladıgım bı programda ıkıncı gunun sonunda 64.4 düm
ekmek yemedım cayda sekerı kestım ve gunluk 25 dakıka karın ve basen egsersızı yaptım aynı zamanda strec fılm ıle kendımı sardım :D zeytınyagı ve lıomon karısımını sürüp :) denemeye devam edıyorum burda bahsedılen yağları da deneyeceğim :)
bel cevrem 86cm di bugun 84 cm :) belkı cok yenı ama yınede mutluluk verıcı denemeye devam :D sonuclara gore paylasıma devam ederim :):46::46:

Back