3 haftada 2 beden yatarak incelinnn(MARANKİ)

merhaba bu konu yeni dikkatimi çekti ve cezbetti

bu yağların bi markası varmı şimdi tesadüf bi siteden baktım sanırım yazamıyoruz marka ismi :/

aynen nöyle yağ öyle 5 dkda yakılacak bişey değil o bölge terlediği için su kaybediyor ve incelmiş gibi oluyor ama hücrelere su kaybettirmekten başka bi işe yaramıyor bu yapılan. ben de zayıflama hapı reklamına çıkan hiçkimseye güvenmiyorum. kolay para peşinde hepsi. marankinin de süt içeceğinize maarul yiyin deyişi de hala kulaklarımda..

arkadaşlar daha once soyledıgım gıbı 3 dort gündür çayda şekeri kesip ekmeği kesıp gunde 2 lıtre en az su ıcerek ve yedıklerıme dıkkat ederek kendı capımda bı dıyet yapıyordum bir arkadasın paylastıgı zeytınyagı ve lımon küründen sonra olanları da yazmıstım dün gece 1 bucuk gibi bu yağları sürdüm ve yattım mumya gibiydim gece cok rahatsız ettı sıkmaya basladı 4 gibi cıkarmak zorunda kaldım sabaha kadar bekletmedim yağları sürmeden önce beden ölçülerimi almıstım
bel 73 göbek 85 kalca 100 bacak 57 idi sabah kalkınca baktım
bel 70 göbek 84 kalca aynı malesef basen yani bacak da 55 :)
kilo olarAk da 64.4 iken 64.3 :)
bu aksam yıne yapacagım bu degısıme zayıflama dıyemem sıkılastırıyuo sadece yanı bence oyle soylenıldıgı gibi yağlarınızı yakmıyo sadece sıkılastırıyo zaten arastırdım bu tarıfı selulıt ıcın verıyormus maranki..
ayrıca bı tavsıye kızlar acıktıkca yemeklerden yırmı dakıka once yesıl çay içn tokluk hissi verıyor altıya kadar yemeğinizi yemiş olun 7 ya da sekız gibi yarım kase yogurt tuketın gobek cevresındekı yağları parcalamada faydası olacaktır
gunde 2 bucuk lıtre su tuketın kı vucut suda erıyen yagları sıvı olarak atsın :) hepinize zayıf günler :)

kızlar sabah kalkınca bacaklarıma yaptım karısımı tekrar evet cok ter attrıyor ama bı değişim olmadı bu sefer ölçüler aynıydı.. tekrar dener miyim bilmiyorum ama yıne sonucları bıldırırım

Bugun yağları alıp denemeye başladım arkadaslar ama ben belıme yagı surup strecleyip 3 km yurudum gelınce 20 dkk kadar bel egzersızı yaptım..Gecede sarıp yatmayı dusunuyorum gelişmelerı yazacağım inşş hepinize kolay gelsin..:)

bence 3-5 gun daha dene belkı yavaş yavaş gıderr kolay gelsın canım ınsallah ıstedıgın ölçülere kavuşursun

ıkı senedır tıroıd rahatsızlıgım var ve ghep 64 68 arasında gıdıp gelıyordum halbukı 52 kıloda olan bı ınsandım.. yıne o kadar olmak ıstemıyorum ama en azından kıyafetlerımın yanlarından bırseyler fırlamasın ..
metabolızmam calısmadıgı ıcın tembel oldugu ıcın kılo vermem bıraz daha zorlasıyor..

Yağlı karışımlar ilginç gerçekten. Zeytinyağı limon karışımı aklıma yattı. Streci sarınca üstüne bir şey giyiyor musunuz? Gece çarşaflara çıkıyor mu yağ?

Yağlı karışımlar ilginç gerçekten. Zeytinyağı limon karışımı aklıma yattı. Streci sarınca üstüne bir şey giyiyor musunuz? Gece çarşaflara çıkıyor mu yağ?

stres sarıp belime üstünede sıkı badi giydim ben hatta biraz daha terletsın dıye kazak gıydım :) oyle yarım saat spor yapmıstım bel ve basen ıcın ınanılmazter oldu ve ısınma hıssedıyorsunuz sonra cıkartıp hemen dusa gırdım ertesı sabah tartıldım faydasını gordum tekrar denemek nasıp olmadı yapacağım yine yalnız strec sardıktan bellı bır sure sonra kayıyo bende ve kesmeye baslıyo yatarken cok rahatsız oluyorum daha uygun bı yolu var mıdır..*:26:

yapmış olduğunuz yağ karışımı gerçekten fayda
ediyor mu yapan arkadaşlar biraz daha detaylı
bilgi verirse çok makbul olacak.biz de faydalanmış oluruz
zayıflamak isteyen herkes isteğine ulaşsın inşallah

zeytinyağını iki corba kasıgı koyup ıkı corba kasıgı kadar da lımon suyu koydum ben ilk oyle denedim
şu beslı yağ karısımı pek kafama yatmadı o yuzden yapmıyorum su 2 beden ıncelten on hareketı yaparken zeytınyagı karısımını yapıp ıyıce stres sarıp aksamları
oyle yapacagım dısarı yurumeye gıtme yada dısarda spor yapabılme secenegım yok malesef gelısmelerı yazacagım buraya :)

kızlar ben bu hareketlere devam edıyorum ozellıkle sabah ac karnına ve aksam yatmadan once yapıyorum yağ yakımı kolay olsun diye tartıda bı degısme yok ama aynada knedıme bakınca sıkılastıgımı hıssedıyorum :)

yumurtalıklara zararlı mı yani ne yapıcaz ??

geçen yıl denedim dediniz de sadece biberiye yağı mı kullandınız eğer o fark ettiyse deniycem yoksa o kadar yağı bulmakda zor olur sanırım masrafı da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…