- 21 Ocak 2018
- 8.235
- 20.234
- 32
Tamam iyi oldu dakikayi soyledigin sagol :)İnş cnm 45 dk dan biraz fazla kaynattım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam iyi oldu dakikayi soyledigin sagol :)İnş cnm 45 dk dan biraz fazla kaynattım
Ben olsam ağlardım valla...Surda anlatayım anlatmazsam catlarim
Dün pandispanyanjn yumurtaisni elimde çırpıcı ile kopurtup pandispanyasini fırına koydum hazırladım
Kardeşime de dedim ki fırın durunca kapağını aç
Fırın kapağını açan kardeşim kızıma yarisinj dilimleyip önüne koymuş
Eve bir geldim bir kat pandispanya çıkmayacak neyse dün hevesim kaçtı bıraktım ..
Bugün yarım oilçeden tekrar yaptım kabarmadi bu sefer
Tabi dinlenmesi gerekiyordu pastanın dinlenmeyefirsat bırakmayınca pasta sağa sola egrildi Allah ne verdiyse döktüm üstüne
Nevreste pembe kapta şanti cirpiyorim onu da atmışım sana ama şanti koyamadim üzerine
Hiç bozuntuya vermeden devam ettim sanki güzel bişey cikacakmis gibiBen olsam ağlardım valla...
İyi kamufile etmişsin amaHiç bozuntuya vermeden devam ettim sanki güzel bişey cikacakmis gibi
Amoooon ikiside pek dadluuu masallah
3.haftanın şeysi miGelen sofraları sıraya dizeceğim bilginiz olsun:)İlk sofra geldi bile
Aynen canım ilk sofra geldi:)3.haftanın şeysi mi
ben bu kadar hıza yetişemem anam siz beni bırakıp gidin
Heyy maşallah ne araGelen sofraları sıraya dizeceğim bilginiz olsun:)İlk sofra geldi bile
MaşallahAynen canım ilk sofra geldi:)
En iyisi :))Bende sofralari onceden cekiyim diyorum sofra kurana kadar yeni yarisma basliyor gene yetismiyo
Ne oldu neye çekiyoruz halayı :))
Sonunculuğa miniğimNe oldu neye çekiyoruz halayı :))
Ayyyy bakalm kimler neler döktürecekAkşama sofralar geliyor mu
Merakla bekliyorum.sende patlat bir sofra o güzel masanda:)Ayyyy bakalm kimler neler döktürecek