- 21 Ocak 2018
- 8.400
- 20.709
- 348
- 32
Tamam iyi oldu dakikayi soyledigin sagol :)İnş cnm 45 dk dan biraz fazla kaynattım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam iyi oldu dakikayi soyledigin sagol :)İnş cnm 45 dk dan biraz fazla kaynattım
Ben olsam ağlardım valla...Surda anlatayım anlatmazsam catlarim![]()
Dün pandispanyanjn yumurtaisni elimde çırpıcı ile kopurtup pandispanyasini fırına koydum hazırladım
Kardeşime de dedim ki fırın durunca kapağını aç![]()
Fırın kapağını açan kardeşim kızıma yarisinj dilimleyip önüne koymuş![]()
Eve bir geldim bir kat pandispanya çıkmayacak neyse dün hevesim kaçtı bıraktım ..
Bugün yarım oilçeden tekrar yaptım kabarmadi bu sefer![]()
Tabi dinlenmesi gerekiyordu pastanın dinlenmeyefirsat bırakmayınca pasta sağa sola egrildiAllah ne verdiyse döktüm üstüne
Nevreste pembe kapta şanti cirpiyorim onu da atmışım sana ama şanti koyamadim üzerine
![]()
Hiç bozuntuya vermeden devam ettim sanki güzel bişey cikacakmis gibiBen olsam ağlardım valla...
İyi kamufile etmişsin amaHiç bozuntuya vermeden devam ettim sanki güzel bişey cikacakmis gibi![]()
Amoooon ikiside pek dadluuu masallah
3.haftanın şeysi miGelen sofraları sıraya dizeceğim bilginiz olsun:)İlk sofra geldi bile![]()
Aynen canım ilk sofra geldi:)3.haftanın şeysi mi
ben bu kadar hıza yetişemem anam siz beni bırakıp gidin![]()
Heyy maşallah ne araGelen sofraları sıraya dizeceğim bilginiz olsun:)İlk sofra geldi bile![]()
MaşallahAynen canım ilk sofra geldi:)
En iyisi :))Bende sofralari onceden cekiyim diyorum sofra kurana kadar yeni yarisma basliyor gene yetismiyo![]()
Ne oldu neye çekiyoruz halayı :))
Sonunculuğa miniğimNe oldu neye çekiyoruz halayı :))
Ayyyy bakalm kimler neler döktürecekAkşama sofralar geliyor mu![]()
![]()
![]()
![]()
Merakla bekliyorum.sende patlat bir sofra o güzel masanda:)Ayyyy bakalm kimler neler döktürecek![]()