• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Surda anlatayım anlatmazsam catlarim :KK53:

Dün pandispanyanjn yumurtaisni elimde çırpıcı ile kopurtup pandispanyasini fırına koydum hazırladım

Kardeşime de dedim ki fırın durunca kapağını aç :KK53:

Fırın kapağını açan kardeşim kızıma yarisinj dilimleyip önüne koymuş :eek:

Eve bir geldim bir kat pandispanya çıkmayacak neyse dün hevesim kaçtı bıraktım ..

Bugün yarım oilçeden tekrar yaptım kabarmadi bu sefer :olamaz:

Tabi dinlenmesi gerekiyordu pastanın dinlenmeyefirsat bırakmayınca pasta sağa sola egrildi :olamaz: Allah ne verdiyse döktüm üstüne

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. pembe kapta şanti cirpiyorim onu da atmışım sana ama şanti koyamadim üzerine 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Surda anlatayım anlatmazsam catlarim :KK53:

Dün pandispanyanjn yumurtaisni elimde çırpıcı ile kopurtup pandispanyasini fırına koydum hazırladım

Kardeşime de dedim ki fırın durunca kapağını aç :KK53:

Fırın kapağını açan kardeşim kızıma yarisinj dilimleyip önüne koymuş :eek:

Eve bir geldim bir kat pandispanya çıkmayacak neyse dün hevesim kaçtı bıraktım ..

Bugün yarım oilçeden tekrar yaptım kabarmadi bu sefer :olamaz:

Tabi dinlenmesi gerekiyordu pastanın dinlenmeyefirsat bırakmayınca pasta sağa sola egrildi :olamaz: Allah ne verdiyse döktüm üstüne

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. pembe kapta şanti cirpiyorim onu da atmışım sana ama şanti koyamadim üzerine 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Ben olsam ağlardım valla...

Bir oğlum daha oldu

Cankusum
IMG_20200508_220922.jpg

Back