- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Sağol canımellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımellerine sağlık
Bende diyorum ve artırıyorumYani sen bana hediye için, madalya için mi katılıyor demek istiyorsun?
Kız yanına bayat ekmek kızartaydın koyaydın sende yani nevroş..Sağol canım
Yani bize kanıtlasın değil miBende diyorum ve artırıyorum
kızım boşver çekemiyorlar seni,sen şampiyonluğun tadını çıkar. gaza gelmeYani sen bana hediye için, madalya için mi katılıyor demek istiyorsun?
Sonuncu olurum kim bilecek bizim sarmayıKız yanına bayat ekmek kızartaydın koyaydın sende yani nevroş..
Evet öyle dedim, öyle değilse labne sofranı yolla inanayım
Sen biraz susar mısınkızım boşver çekemiyorlar seni,sen şampiyonluğun tadını çıkar. gaza gelme
nevoş gaza getirme şunu yaaaaEvet öyle dedim, öyle değilse labne sofranı yolla inanayım
Az olacak zaten
10 taneden az olursa yollarım
Ekmeklerin üzerine de labne sürüp iki sofrayı birleştir işte tamam ben biliyorum bu arafa kiraz yaprağı sarmasını.. yemedim ama olsunSonuncu olurum kim bilecek bizim sarmayı
yok yok 10 olduk zaten
10 taneden az olursa yollarım
Adana çekil aradannevoş gaza getirme şunu yaaaa
Gelsin kız fasülye o..nevoş gaza getirme şunu yaaaa
Oy verirsen yarın kalan ile sofra kurayımEkmeklerin üzerine de labne sürüp iki sofrayı birleştir işte tamam ben biliyorum bu arafa kiraz yaprağı sarmasını.. yemedim ama olsun
nevoş benim bi yeğen var burda üye çağırayım mıAz olacak zaten
Beğenirsem veririm nerden bilim senin sofranıOy verirsen yarın kalan ile sofra kurayım
Çağır gelsin Herkes akrabalarını getirse bayağı kalabalık oluruznevoş benim bi yeğen var burda üye çağırayım mı
Başka kim yapar kiraz yaprağı sarmasıBeğenirsem veririm nerden bilim senin sofranı
Bende bacını iknaya çalışıyorum beni bulaştırma çok hırslıyım diyoÇağır gelsin Herkes akrabalarını getirse bayağı kalabalık oluruz