Canım iyi olmaya çalışıyorum. Baş ağrım devam ediyor inceden inceye...Telefonla arama biraz mesafe koydum ama çok değil...
Daha iyi olacaksın ablam inşaallahCanım iyi olmaya çalışıyorum. Baş ağrım devam ediyor inceden inceye...Telefonla arama biraz mesafe koydum ama çok değil...
Depresan hapim biraz kafa yapıyor gibi leyla leyla bakinip duruyorum. Biraz hissizlestirdi beni 10 mg olduğu halde.
Canım sen nasılsın.
İnşallah bitanem. Sağlıklı günlerimiz olsun.Daha iyi olacaksın ablam inşaallah
İyiyim ablacım seni gördüm daha iyi oldum
İnşallah bitanem. Sağlıklı günlerimiz olsun.
Sen sorunca da ben çok mutlu oldum.
Ablaciiim çok geçmiş olsunCanım iyi olmaya çalışıyorum. Baş ağrım devam ediyor inceden inceye...Telefonla arama biraz mesafe koydum ama çok değil...
Depresan hapim biraz kafa yapıyor gibi leyla leyla bakinip duruyorum. Biraz hissizlestirdi beni 10 mg olduğu halde.
Canım sen nasılsın.
Mavi perim çok teşekkür ederim canım.Ablaciiim çok geçmiş olsun ☹ inşallah dahada iyi olursun ablam kıyamam
Canimsinnn ozluyoz seniiiMavi perim çok teşekkür ederim canım.
Sen de sağlıklı ol inşallah.
Tez zamanda inşallah toparlicim bir kontrol muayenem olsun onu bekliyorum kuzum.Canimsinnn ozluyoz seniii
Tamam ablaciiim biz hep burdayiz sen iyi olda inşallah muayenende temiz ciksinTez zamanda inşallah toparlicim bir kontrol muayenem olsun onu bekliyorum kuzum.sen de benim canımsın.
Dudağım ucukladiyalancı
rüyanda beni gör hemşire
güzelliğindendir oDudağım ucukladi
yaa bal mısın sengüzelliğindendir o
bazenyaa bal mısın sen
Kim güzel elalis mi?alindanin yanında görsen ananesi dersin çok çökmüşgüzelliğindendir o
anasına bak kızını al demişler yanılıyorsun dostumKim güzel elalis mi?alindanin yanında görsen ananesi dersin çok çökmüş
ama olmaz sabah sabahKim güzel elalis mi?alindanin yanında görsen ananesi dersin çok çökmüş
Kız baba tarafına benziyormusanasına bak kızını al demişler yanılıyorsun dostum