- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
babası güzel de ötüküleri karıştırmaKız baba tarafına benziyormus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babası güzel de ötüküleri karıştırmaKız baba tarafına benziyormus
Aaa niye babannesi var şeker gibi kadın güzel de kiskaniyorsun dimibabası güzel de ötüküleri karıştırma
ciks derler ki kiz dayiya oglan halaya çekermiş. yine anne tarafina cekmis oluyor. boyle olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamamKız baba tarafına benziyormus
evet bak babannesi güzeldi,rahmetli olduAaa niye babannesi var şeker gibi kadın güzel de kiskaniyorsun dimi
ben deciks derler ki kiz dayiya oglan halaya çekermiş. yine anne tarafina cekmis oluyor. boyle olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Hayırlı olsun canım
Etiket yapmış beni iki gözümün cicegı
Tam tersi degilmiydi o yaciks derler ki kiz dayiya oglan halaya çekermiş. yine anne tarafina cekmis oluyor. boyle olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Kusura bakma canım basınız sağolsunevet bak babannesi güzeldi,rahmetli oldu
sağol canım nerden bileceksin,amin ❤Kusura bakma canım basınız sağolsun
nerlersesin sen yaaEtiket yapmış beni iki gözümün cicegı
Dün nassın hemşire dedim,baktım ses yok çıktım Kimse olmayınca darlanıyorumnerlersesin sen yaa
görmedim vallahiDün nassın hemşire dedim,baktım ses yok çıktım Kimse olmayınca darlanıyorum
Ne gerek var çiçeğe falan kendini çek yollakıza git çiçek kopar gel bahçeden dedim.ben de balkondan gözetliyorum o çirkin o soluk bırak diye :)
komşu geldi bahçeye,hemen içeri kaçtım.sordu kıza napıyosun diye
hiiiiçç annem sunum yapcakta çiçek topluyorum ona
gelsin dövücem
Yazarsin canım biliyorum Ben de dediğim gibi arada geliyorum etiket varsa bakıyorum,yazıyorum,yoksa kimse çıkıyorum. İnşallah az kaldı,eski düzene dönünce eski sohbetli günlere dönerizgörmedim vallahi
görsem yazmam mı hiç sana
Bu sefer ne karşılığı?Parka giderken pantolona tav olmustukıza git çiçek kopar gel bahçeden dedim.ben de balkondan gözetliyorum o çirkin o soluk bırak diye :)
komşu geldi bahçeye,hemen içeri kaçtım.sordu kıza napıyosun diye
hiiiiçç annem sunum yapcakta çiçek topluyorum ona
gelsin dövücem
aaaa abartı=benNe gerek var çiçeğe falan kendini çek yolla
Deeeeeermiiisşim
Ben gibi sade bir sofra kur abartma
bedava yaptı,kendimi acındırdımBu sefer ne karşılığı?Parka giderken pantolona tav olmustu
aynen şu bereketlü ramazan bitsin de sakin hayatımıza dönerizYazarsin canım biliyorum Ben de dediğim gibi arada geliyorum etiket varsa bakıyorum,yazıyorum,yoksa kimse çıkıyorum. İnşallah az kaldı,eski düzene dönünce eski sohbetli günlere döneriz