- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
babası güzel de ötüküleri karıştırmaKız baba tarafına benziyormus![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babası güzel de ötüküleri karıştırmaKız baba tarafına benziyormus![]()
Aaa niye babannesi var şeker gibi kadın güzel de kiskaniyorsun dimibabası güzel de ötüküleri karıştırma![]()
ciks derler ki kiz dayiya oglan halaya çekermiş. yine anne tarafina cekmis oluyor. boyle olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamamKız baba tarafına benziyormus![]()
evet bak babannesi güzeldi,rahmetli olduAaa niye babannesi var şeker gibi kadın güzel de kiskaniyorsun dimi![]()
ben deciks derler ki kiz dayiya oglan halaya çekermiş. yine anne tarafina cekmis oluyor. boyle olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam![]()
Hayırlı olsun canım
Etiket yapmış beni iki gözümün cicegı
Tam tersi degilmiydi o yaciks derler ki kiz dayiya oglan halaya çekermiş. yine anne tarafina cekmis oluyor. boyle olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam![]()
Kusura bakma canım basınız sağolsunevet bak babannesi güzeldi,rahmetli oldu![]()
sağol canım nerden bileceksin,amin ❤Kusura bakma canım basınız sağolsun![]()
nerlersesin sen yaaEtiket yapmış beni iki gözümün cicegı![]()
Dün nassın hemşire dedim,baktım ses yok çıktımnerlersesin sen yaa![]()
görmedim vallahiDün nassın hemşire dedim,baktım ses yok çıktımKimse olmayınca darlanıyorum
![]()
Ne gerek var çiçeğe falan kendini çek yollakıza git çiçek kopar gel bahçeden dedim.ben de balkondan gözetliyorumo çirkin o soluk bırak diye :)
komşu geldi bahçeye,hemen içeri kaçtım.sordu kıza napıyosun diye
hiiiiçç annem sunum yapcakta çiçek topluyorum ona
gelsin dövücem![]()
![]()
Yazarsin canım biliyorumgörmedim vallahi
görsem yazmam mı hiç sana![]()
Bu sefer ne karşılığı?kıza git çiçek kopar gel bahçeden dedim.ben de balkondan gözetliyorumo çirkin o soluk bırak diye :)
komşu geldi bahçeye,hemen içeri kaçtım.sordu kıza napıyosun diye
hiiiiçç annem sunum yapcakta çiçek topluyorum ona
gelsin dövücem![]()
![]()
aaaa abartı=benNe gerek var çiçeğe falan kendini çek yolla
Deeeeeermiiisşim
Ben gibi sade bir sofra kur abartma![]()
bedava yaptı,kendimi acındırdımBu sefer ne karşılığı?Parka giderken pantolona tav olmustu
![]()
aynen şu bereketlü ramazan bitsin de sakin hayatımıza dönerizYazarsin canım biliyorumBen de dediğim gibi arada geliyorum etiket varsa bakıyorum,yazıyorum,yoksa kimse çıkıyorum. İnşallah az kaldı,eski düzene dönünce eski sohbetli günlere döneriz
![]()