- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Yok ben veccceteryenimondan dedim zaten oohhh kebap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben veccceteryenimondan dedim zaten oohhh kebap
vardı canım :)) ku.... Karac.... 300-400 civarıydı :))minik bacı sen fi tarihinde mi evlendin? 12 kişilik takım 190₺ hiç görmedim şahit bile olmadım
görmedim ben bildirim çok olunca kaçıyor :))Cnm sana yazdım görmedin mi? kütahyanın 100-150 arası setleri var.. bir tık daha çok olanı var 250 lira.. 6 kişilik.. Her züccaciyede var..
Benim evlendiğimde 36 liraydı çeyrek sene 2008 alimiyon1999 da çeyrek altın 9 ₺ di
altın hesabına vurursak benim 12 kişilik takım 45 ₺
E biz senle aynı uastayiz nerdeyse : eek:hafızana kurban ben o sene 7 yaşındaydım ve fişlerden ali ata bak okuyordum
Bir ara kazen bir topikte kendi bahcesinden foto atmisti kütükleri kesmiş böyle dilim dilimçok uçtu fiyatlar malesef
gariban işi tahta alalım desek bambular da pırlanta değerinde
Ben 36 liraya çeyrek bozdum evlendiğimde sonra onları bilezik yaptık bir dönem hani altın bir anda fırladı ya ondan bir sene sonra da ev aldık elimizdeki altın ikiye katladı bir andavay beee paranın hiç haysiyeti kalmamış
Bu ara kafam bozuk herşeye hayatta enerjim falan kalmadıBende☹
benden 8 sene önce evlenmişsin o zamanlarda 190₺ yemek takımı 36₺ çeyrek almak normalmişE biz senle aynı uastayiz nerdeyse : eek:
bambu sevmiyorum ben ya sanki yiyeceklere ahşap kokusu siniyormuş gibi geliyor bir kaç parça vardı sattım gittiçok uçtu fiyatlar malesef
gariban işi tahta alalım desek bambular da pırlanta değerinde
Yani o fiyatlada markalarin takimlari vardı ama böyle modeli tutmayan satılmayan şeyler vardı bende marka tutkusu yoktu ucuz diye almıştımbenden 8 sene önce evlenmişsin o zamanlarda 190₺ yemek takımı 36₺ çeyrek almak normalmiş
Onlar yikadikca yayılıyor mubambu sevmiyorum ben ya sanki yiyeceklere ahşap kokusu siniyormuş gibi geliyor bir kaç parça vardı sattım gitti
Vay be2002 27 tele idi çeyrek
benim 4 sene önce 280₺ aldığım ütü şu an 800₺ bandında benim oğlan su haznesini kırdı servise gitti eski düzen kalmadı yeni kaç para ulan dedim baktım yerime oturdumYani o fiyatlada markalarin takimlari vardı ama böyle modeli tutmayan satılmayan şeyler vardı bende marka tutkusu yoktu ucuz diye almıştım
Düşün Tef.. ütü 70 liraydı ozaman en yüksek modeli
2 kez kullandım benlik değil dedim dolaba kaldırmıştım geçenlerde sattım ikinci el olarak ama kusursuzdu uzun vadede nasıl bilmiyorum kullananlar yazsınOnlar yikadikca yayılıyor mu
Benim hala çeyizlik ütü kullaniyorim tutacak sapının bir kısmı kırıkbenim 4 sene önce 280₺ aldığım ütü şu an 800₺ bandında benim oğlan su haznesini kırdı servise gitti eski düzen kalmadı yeni kaç para ulan dedim baktım yerime oturdum
Görüntüsü hoş ama bende hiç kullanmadım :))2 kez kullandım benlik değil dedim dolaba kaldırmıştım geçenlerde sattım ikinci el olarak ama kusursuzdu uzun vadede nasıl bilmiyorum kullananlar yazsın
yanmaz da daha o senin çocukları everir torunları da görürBenim hala çeyizlik ütü kullaniyorim tutacak sapının bir kısmı kırık
Daha önce yanık kokuyor diye tamire gönder dim adam bunda yanık yik demis geri göndermiş yanmasını bekliyoruz
bence sadece görüntüsü var ve verilen paraya asla değmez ne varsa porselen de çelikte varGörüntüsü hoş ama bende hiç kullanmadım :))
Evde herseyim çeyizlik bir adet LED kırdık sadece eski tüplü TV yi kullaniyoruz tekrardanyanmaz da daha o senin çocukları everir torunları da görür