Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
minik bacı sen fi tarihinde mi evlendin? 12 kişilik takım 190₺ hiç görmedim şahit bile olmadım :KK53:
vardı canım :)) ku.... Karac.... 300-400 civarıydı :))
Cnm sana yazdım görmedin mi? kütahyanın 100-150 arası setleri var.. bir tık daha çok olanı var 250 lira.. 6 kişilik.. Her züccaciyede var..
görmedim ben bildirim çok olunca kaçıyor :))
1999 da çeyrek altın 9 ₺ di :KK45:
altın hesabına vurursak benim 12 kişilik takım 45 ₺ :KK70: :KK70:
Benim evlendiğimde 36 liraydı çeyrek sene 2008 :eek: alimiyon alimiyon

Benim 190 rakamı ile çok bağlantım var evlenmeden çok çok ciks bir takım almıştım kendime annem onun için cumhuriyet altını bozmuştu düşün :KK70: şuan hayatta elbise için kimse cumhuriyet bozmaz :KK70:

çok uçtu fiyatlar malesef :KK43:
gariban işi tahta alalım desek bambular da pırlanta değerinde:KK70:
Bir ara kazen bir topikte kendi bahcesinden foto atmisti kütükleri kesmiş böyle dilim dilim

İçimden dedim ki hediye göndereceğine keşke bunlardan gönderse :KK70:

benden 8 sene önce evlenmişsin o zamanlarda 190₺ yemek takımı 36₺ çeyrek almak normalmiş😂
Yani o fiyatlada markalarin takimlari vardı ama böyle modeli tutmayan satılmayan şeyler vardı bende marka tutkusu yoktu ucuz diye almıştım

Düşün Tef.. ütü 70 liraydı ozaman en yüksek modeli :KK70:

Yani o fiyatlada markalarin takimlari vardı ama böyle modeli tutmayan satılmayan şeyler vardı bende marka tutkusu yoktu ucuz diye almıştım

Düşün Tef.. ütü 70 liraydı ozaman en yüksek modeli :KK70:
benim 4 sene önce 280₺ aldığım ütü şu an 800₺ bandında benim oğlan su haznesini kırdı servise gitti eski düzen kalmadı yeni kaç para ulan dedim baktım yerime oturdum :KK53:

benim 4 sene önce 280₺ aldığım ütü şu an 800₺ bandında benim oğlan su haznesini kırdı servise gitti eski düzen kalmadı yeni kaç para ulan dedim baktım yerime oturdum :KK53:
Benim hala çeyizlik ütü kullaniyorim tutacak sapının bir kısmı kırık

Daha önce yanık kokuyor diye tamire gönder dim adam bunda yanık yik demis geri göndermiş yanmasını bekliyoruz 😂

Benim hala çeyizlik ütü kullaniyorim tutacak sapının bir kısmı kırık

Daha önce yanık kokuyor diye tamire gönder dim adam bunda yanık yik demis geri göndermiş yanmasını bekliyoruz 😂
yanmaz da daha o senin çocukları everir torunları da görür :KK53:

X