Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmedim içten istememissinrüyanda beni gör
minik bacı sen fi tarihinde mi evlendin? 12 kişilik takım 190₺ hiç görmedim şahit bile olmadımAbla zaten cüzi miktarı olan şeylere bakıyorum bin lira ve üzeri asla bişey almam şöyle soyleyeyim evlenirken bilinen markalar 500 lirayken ben 190 liraya almıştım takimimi :)) 12 kişilik :)) yani asla pahalı bişey almam sade duz bişey bakıyorum
Arkadaş ortamı ile yemeğe gidip geliyorduk önceden ramazanlar da ..
Yemek takiminin kaseleri hariç hepsi tam di şuan sadece yemek tabağı ile servis tabağı tam gerisi bitmek üzere
Cnm sana yazdım görmedin mi? kütahyanın 100-150 arası setleri var.. bir tık daha çok olanı var 250 lira.. 6 kişilik.. Her züccaciyede var..Abla zaten cüzi miktarı olan şeylere bakıyorum bin lira ve üzeri asla bişey almam şöyle soyleyeyim evlenirken bilinen markalar 500 lirayken ben 190 liraya almıştım takimimi :)) 12 kişilik :)) yani asla pahalı bişey almam sade duz bişey bakıyorum
Arkadaş ortamı ile yemeğe gidip geliyorduk önceden ramazanlar da ..
Yemek takiminin kaseleri hariç hepsi tam di şuan sadece yemek tabağı ile servis tabağı tam gerisi bitmek üzere
Bana özel msj atsana..
1999 da çeyrek altın 9 ₺ diminik bacı sen fi tarihinde mi evlendin? 12 kişilik takım 190₺ hiç görmedim şahit bile olmadım
orda havalar nasıl,oksijen bol muGörmedim içten istememissin
hafızana kurban ben o sene 7 yaşındaydım ve fişlerden ali ata bak okuyordum1999 da çeyrek altın 9 ₺ di
altın hesabına vurursak benim 12 kişilik takım 45 ₺
yok kız nerde,netten baktımhafızana kurban ben o sene 7 yaşındaydım ve fişlerden ali ata bak okuyordum
uyanık spor ben çeyiz takımı alalı 4 sene oldu şimdi almaya kalksam 2 katı parayok kız nerde,netten baktım
İyi iyi temiz hava misss , geniş geniş sıkıştıran kovalayan yokorda havalar nasıl,oksijen bol mu
çok uçtu fiyatlar malesefuyanık spor ben çeyiz takımı alalı 4 sene oldu şimdi almaya kalksam 2 katı para
ondan dedim zaten oohhh kebapİyi iyi temiz hava misss , geniş geniş sıkıştıran kovalayan yok
Bambular porselenden pahalı kızz..çok uçtu fiyatlar malesef
gariban işi tahta alalım desek bambular da pırlanta değerinde