Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsini buldun o zaman:)6.sofra kimin Bulamadım.
Ben bi kosu dier yarismaya bakip gelimSevin sevin:)
Hiçbirini bulamadım tabi ki ama ona oy verdim merak ettim.Hepsini buldun o zaman:)
Ama hangi fairy:)Ben bi kosu dier yarismaya bakip gelim
zaten isimlerde yazmio ki, hic isim hafizam yok bulamam bide burda nick olunca iyice karisiyoAma hangi fairy:)
Sende varmisin burdaHiçbirini bulamadım tabi ki ama ona oy verdim merak ettim.
Yok canısı dedim katılmayayım çıta arşa yükselmesin.Sende varmisin burda
O sofra kuramıyormuşSende varmisin burda
Yukselsin, bisicik olmazYok canısı dedim katılmayayım çıta arşa yükselmesin.
O sofra kuramıyormuş
Hiç sofrasını görmedik:)
Ztn bu ay ilk katiliyodu galiba,dier aylar tek tariflere alışınca seneye sofrada burda olurHiç sofrasını görmedik:)
Teşekkür ederiz ablacım Allah razı olsunİnancımızı yaşarken iftarlıklarımızı başkalarıyla paylaşmak kültürümüzün bir parçası olmuştur hep, bu Ramazan salgın nedeniyle maalesef bunu yapamıyoruz, eminim hepiniz bu sebeple buruksunuzdur lakin sizler, aileleriniz, varlıklarına şükrettiğiniz sofranızda bir arada olmaktan mutlu olduğunuz insanlar sağlıklı olsun da varsın bu Ramazan da böyle olsun.
Evlerinizden huzur, sofralarınızdan bereket eksik olmasın inşaallah Hepinizin eemeklerine sağlık.
Oylarım 10 ve 12 numaraya gitti ama 6 numaranın kedisinin de o şirin yüzünden de birazcık tadabilir miyim :))) o nasıl bir güzelliktir, o nasıl meraklı bir bakıştır öyle, maşallah ona
Aynen seneye bayağı alışmış olurGerçi çorbalar için tarif almadıZtn bu ay ilk katiliyodu galiba,dier aylar tek tariflere alışınca seneye sofrada burda olur
Hepimizden inşaallah. Yeni bir güne daha merhaba dedik, hepinize hayırlı sabahlar dileyip öpüp kaçıyorum :))Teşekkür ederiz ablacım Allah razı olsun
Hayırlı sabahlar ablam öptümHepimizden inşaallah. Yeni bir güne daha merhaba dedik, hepinize hayırlı sabahlar dileyip öpüp kaçıyorum :))
Mumkunati yok burda english h bile yeni açıldı daha hiç girmedim :))porland' a gitme imkanın varsa ya da fabrika mağazasına denk gelirsin defosunu arasan bulamayacağın ürünleri çok ucuz oluyor
Abla zaten cüzi miktarı olan şeylere bakıyorum bin lira ve üzeri asla bişey almam şöyle soyleyeyim evlenirken bilinen markalar 500 lirayken ben 190 liraya almıştım takimimi :)) 12 kişilik :)) yani asla pahalı bişey almam sade duz bişey bakıyorumBence çok gösterişli bir takım alma yani kullanabileceğin şık,sade bir şey al:)Çok pahalı olursa çocuklar küçük kıyıp çıkarmazsın bile:)O zaman bir anlamı yok:)