- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
evleneli 12 sene mi oldu?Evde herseyim çeyizlik bir adet LED kırdık sadece eski tüplü TV yi kullaniyoruz tekrardan
Hurdacı gelse bayağı malzeme çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evleneli 12 sene mi oldu?Evde herseyim çeyizlik bir adet LED kırdık sadece eski tüplü TV yi kullaniyoruz tekrardan
Hurdacı gelse bayağı malzeme çıkar
Ya öyle olduevleneli 12 sene mi oldu?
kaç yaşında evlendin deyzem sen12 sene Ağustos da dolacak 13 e gireceğiz
Benimde 12 sene oldu.. sadece beyaz eşyaları değiştik sırayla.. eskileri yaylaya götürdük ama.. onun dışında bence eşyalarım hala yeni bencekaç yaşında evlendin deyzem sen
kaç yaşında evlendin deyzem sen
Benim beyaz eşyalar in hepsi tamirde n geçti bir hakları daha yok ama buzdolabı 3 kezBenimde 12 sene oldu.. sadece beyaz eşyaları değiştik sırayla.. eskileri yaylaya götürdük ama.. onun dışında bence eşyalarım hala yeni bence
Beyaz eşyalar iyidi yaylaya götürme işi olmasa değişmezdim belki.. ilk arızada yaptır yaylaya götürdük.. şimdi yazarken farkettim hepsini değiştiğimizi.. ama mobilyalar aynı hala..B
Benim beyaz eşyalar in hepsi tamirde n geçti bir hakları daha yok ama buzdolabı 3 kez
C.mak 4 kez
Bulaşık makinası hiç knedim yaptım arizasini
TV tüp değişti
Ütü kör topal idarw ediyor sadece perde değiştirdim halılarım bile ilk halilarim
benim oturma odamdaki köşe koltuk 4 yılda pert oldu iç süngeri çöktü döşemesi yırtıldı falan ama biz o dönem maddi olarak kötüydük gücümüz ona yetti onu aldık dayanıksız ve kötü olduğunu bile bile aldık bizi 5 sene götürse yeter dedim muhtemelen öyle de olacak :)Benimde 12 sene oldu.. sadece beyaz eşyaları değiştik sırayla.. eskileri yaylaya götürdük ama.. onun dışında bence eşyalarım hala yeni bence
kanka sen çiş demişsin adda gidek demişsin sonra hooop evlenmişsin o ne kız 17 yaşında mı gelin oldunİmza ile evlendim desem
Düğünüm olurken 18 ime 20 gün vardı imza atarken 1.5 ay vardıbenim oturma odamdaki köşe koltuk 4 yılda pert oldu iç süngeri çöktü döşemesi yırtıldı falan ama biz o dönem maddi olarak kötüydük gücümüz ona yetti onu aldık dayanıksız ve kötü olduğunu bile bile aldık bizi 5 sene götürse yeter dedim muhtemelen öyle de olacak :)
kanka sen çiş demişsin adda gidek demişsin sonra hooop evlenmişsin o ne kız 17 yaşında mı gelin oldun
o zaman dediğin gibi biz aşağı yukarı aynı yaştayızDüğünüm olurken 18 ime 20 gün vardı imza atarken 1.5 ay vardı
Sorma minik valla benimde öyle herşeyden bunaldım valla bazı şeyler keşke dedirtiyor artık daraldim .hevesim enerjim hicbisey kalmadı. Zoraki yaşıyorum gibi bazen.Bu ara kafam bozuk herşeye hayatta enerjim falan kalmadı
Rabbim en güzellerini almayı nasip eder inşbenim oturma odamdaki köşe koltuk 4 yılda pert oldu iç süngeri çöktü döşemesi yırtıldı falan ama biz o dönem maddi olarak kötüydük gücümüz ona yetti onu aldık dayanıksız ve kötü olduğunu bile bile aldık bizi 5 sene götürse yeter dedim muhtemelen öyle de olacak :)
kanka sen çiş demişsin adda gidek demişsin sonra hooop evlenmişsin o ne kız 17 yaşında mı gelin oldun
10.senesinde oturma odasının yüzünü değiştik bir tek.. o da süngeri aynı kaldı iyi çıktı demek ki.. yüzünün rengi bozulmuştu.. aman ne kalıcı ki..benim oturma odamdaki köşe koltuk 4 yılda pert oldu iç süngeri çöktü döşemesi yırtıldı falan ama biz o dönem maddi olarak kötüydük gücümüz ona yetti onu aldık dayanıksız ve kötü olduğunu bile bile aldık bizi 5 sene götürse yeter dedim muhtemelen öyle de olacak :)
sanki eski eşyalar daha sağlammış gibi geliyor bana hep10.senesinde oturma odasının yüzünü değiştik bir tek.. o da süngeri aynı kaldı iyi çıktı demek ki.. yüzünün rengi bozulmuştu.. aman ne kalıcı ki..
aynen bende de öyle durumlarSorma minik valla benimde öyle herşeyden bunaldım valla bazı şeyler keşke dedirtiyor artık daraldim .hevesim enerjim hicbisey kalmadı. Zoraki yaşıyorum gibi bazen.
Nedenkomşularımı şikayet ettim
sabahtan beri çoluk çocuk dışardalar anneler de dışarda lak lak biz enayi miyiz onların yüzünden hasta olmak istemiyorum hafta içi de öyleler evin yanında fırın var orayı teftişe gelen biri var 2 kere uyardı hala devam ediyorlar ben de sinir oldum şikayet ettimaynen bende de öyle durumlar
Neden
He iyi yapmışsın o zaman insanımız uyarı ile de anlamıyor malesef illa ceza ödeyeceklersabahtan beri çoluk çocuk dışardalar anneler de dışarda lak lak biz enayi miyiz onların yüzünden hasta olmak istemiyorum hafta içi de öyleler evin yanında fırın var orayı teftişe gelen biri var 2 kere uyardı hala devam ediyorlar ben de sinir oldum şikayet ettim