canimmm oncelikle cok gecmis olsun bende temmuz ayinda bu sebepten bebegimi kaybettim bana doktorum 2 ay bekle dedi bekledim o tamamen psikolojik acidan ve adet dongunu bilmen icin soyluyor bence ama bebek istiyosan hic bekleme zaten iyilesmediysen hemen bebis tutmaz bence bekleme derim ama yinede sen bilirsin canimMerhaba,
3 hafta önce 6,5 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bunu öğrendiğim zaman o kadar yıkıldım ki Allahım düşmanıma bile yaşatmasın..
Doktorum 3 ay korunmam gerektiğini ve sonrasında hamile kalmam gerektiğini söyledi. Hemen araştırmaya gitmek gerekmediğinide söyledi. Daha yeni toparlandım ve Allah izin verirse en kısa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorum.
Merak ettiğim 3 ay geçmeden hamile kalırsam ne gibi sorunlar olabilir, ayrıca bebeğin kalbi neden durur ki. Bunun nasıl bir sebebi olabilir. Bu ara o kadar çok duydum kı bu sebeple çocuğunu kaybedenleri bir daha yaşarım diye çok korkuyorum.
canimmm oncelikle cok gecmis olsun bende temmuz ayinda bu sebepten bebegimi kaybettim bana doktorum 2 ay bekle dedi bekledim o tamamen psikolojik acidan ve adet dongunu bilmen icin soyluyor bence ama bebek istiyosan hic bekleme zaten iyilesmediysen hemen bebis tutmaz bence bekleme derim ama yinede sen bilirsin canim
canimm ben bekledim bu ay bitti 3 ay ama inan cok pismanim beklemeyen arkadaslarim var ve su an hamile ben keske dememek icin bekledim kismet boyleymis gerci ama bu ay kismetse basliycam calismalara:)çok teşekkür ederim canım, böyle olunca içim rahatlıyo. çünkü okuduğum bazı yerlerde 1 sene çocuk olmayan oluyormuş en çok bundan korkuyorum. o yuzden çok geç kalmakistemiyorum. 3 ay o kadar uzun geliyor ki bana. sen bekledin mi peki yoksa hamile kaldın mı ınşallah..
Tsk ederim peki hamile kalabilirmiyim. Ama eşim burda deil.canım o kanamadan korkma bende 4 ay önce kürtaj oldum kürtaj sonrası 3 ay boyunca kahverengi leke leke geliyordu dr a gittim şöyle bir açıklama yaptı hani biz hamile kaldığımız ay adet olmuyoruz ya o içimizdekini o şekilde rahim atıyormuş atılması daha iyiymiş rahimi gebeliğe hazırlıyormuş ben 4 aydır korunmuyorum hala olmadı gerçi ama bende polikistik over var sebep o eğer sende de kist falan yoksa korkma canım o lekelenmeden
Şimdi demek istediğim eşim gitmeden önce birlikte olduk ondan sonra bu lekelenmeler oldu ama şimdi yok yani tutmamışmı. Yinede yardımın için cok tsk ederim.Esin burda değilse nasıl olacakgülüm kurtaj oldu diye birdaha olmaz diye korkma yalnız lekelenme için yinede Dr a görün korkulacak bişey yok ama tedbir amacli
Merhaba,
3 hafta önce 6,5 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bunu öğrendiğim zaman o kadar yıkıldım ki Allahım düşmanıma bile yaşatmasın..
Doktorum 3 ay korunmam gerektiğini ve sonrasında hamile kalmam gerektiğini söyledi. Hemen araştırmaya gitmek gerekmediğinide söyledi. Daha yeni toparlandım ve Allah izin verirse en kısa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorum.
Merak ettiğim 3 ay geçmeden hamile kalırsam ne gibi sorunlar olabilir, ayrıca bebeğin kalbi neden durur ki. Bunun nasıl bir sebebi olabilir. Bu ara o kadar çok duydum kı bu sebeple çocuğunu kaybedenleri bir daha yaşarım diye çok korkuyorum.
Canim Merhaba bende kürtaj olmustum pco ne derecede senin bende kürtajdan sonra pco olduğumu öğrendimcanım o kanamadan korkma bende 4 ay önce kürtaj oldum kürtaj sonrası 3 ay boyunca kahverengi leke leke geliyordu dr a gittim şöyle bir açıklama yaptı hani biz hamile kaldığımız ay adet olmuyoruz ya o içimizdekini o şekilde rahim atıyormuş atılması daha iyiymiş rahimi gebeliğe hazırlıyormuş ben 4 aydır korunmuyorum hala olmadı gerçi ama bende polikistik over var sebep o eğer sende de kist falan yoksa korkma canım o lekelenmeden
Canim Merhaba adetin az geliyor. Galiba kürtajdan hemen sonra mı oldu yani ilk aydanmi azalmaya başladı birde ne kadar adetin sürüyorBende ocak 2015 te kürtaj oldum. Hiç korunmadık ve eylüldeyiz hala hamile kalamadım. 8haftalıkken kaybettim bende bebeğimi. Kürtajdan sonra rahim toparlanması ve adet düzeni tekRar oluşması lazım. Bende doktor doktor geziyorum en son histeroskopi yapılcak adet görüyorum ama çok az geliyor. Bizde çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz. Biraz akışına bırakmak gerekiyor galiba.
Canim Merhaba adetin az geliyor. Galiba kürtajdan hemen sonra mı oldu yani ilk aydanmi azalmaya başladı birde ne kadar adetin sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?