3 hafta once kurtaj oldum, ne zaman tekrar hamile kalırım tecrübesi olanlar yardım :(

AYNURC

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
16
3
3
34
Merhaba,
3 hafta önce 6,5 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bunu öğrendiğim zaman o kadar yıkıldım ki Allahım düşmanıma bile yaşatmasın..
Doktorum 3 ay korunmam gerektiğini ve sonrasında hamile kalmam gerektiğini söyledi. Hemen araştırmaya gitmek gerekmediğinide söyledi. Daha yeni toparlandım ve Allah izin verirse en kısa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorum.
Merak ettiğim 3 ay geçmeden hamile kalırsam ne gibi sorunlar olabilir, ayrıca bebeğin kalbi neden durur ki. Bunun nasıl bir sebebi olabilir. Bu ara o kadar çok duydum kı bu sebeple çocuğunu kaybedenleri bir daha yaşarım diye çok korkuyorum.

8 haftalik bebeegimin kalbi durmustu, kurtaj oldum.
Kurtaj donemi bi kac doktora gittim, en cok icime sinen tavsiye suydu." Eger psikolojik olarak hazir hissediyosan korunma, rahmin kendini toparlamadan hamile kalamazsin, hamile kalirsan korkma demekki rahmin hazir demektir" dedi.

Korunmadim.

İki ay sonra 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim,haziranda dogum yaptim,oglum 4aylik

Allah bağışlasın, ınanın böle şeyleri duydukça içim rahatlıyo. kendimi her yönden hazır hisssediyorum zaten. o duyguyu yaşamayı da çok istiyorum.
doktorum illa 3 ay bekle dedi hiç rahim toparlandığında olur zaten demedi. başka doktora daha mı gitsem..

canimmm oncelikle cok gecmis olsun bende temmuz ayinda bu sebepten bebegimi kaybettim bana doktorum 2 ay bekle dedi bekledim o tamamen psikolojik acidan ve adet dongunu bilmen icin soyluyor bence ama bebek istiyosan hic bekleme zaten iyilesmediysen hemen bebis tutmaz bence bekleme derim ama yinede sen bilirsin canim

çok teşekkür ederim canım, böyle olunca içim rahatlıyo. çünkü okuduğum bazı yerlerde 1 sene çocuk olmayan oluyormuş en çok bundan korkuyorum. o yuzden çok geç kalmakistemiyorum. 3 ay o kadar uzun geliyor ki bana. sen bekledin mi peki yoksa hamile kaldın mı ınşallah..

canimm ben bekledim bu ay bitti 3 ay ama inan cok pismanim beklemeyen arkadaslarim var ve su an hamile ben keske dememek icin bekledim kismet boyleymis gerci ama bu ay kismetse basliycam calismalara:)

Merhaba arkadaşlar. Bende iki hafta önce kürtaj oldum. Size bi sorum olacak. Bn kürtajdan iki gün sonra eşimle birlikte oldum. Çünkü kanamam olmadı. Ve eşimde yurtdışına çıkacaktı. Birlikte olduktan sonra hala kanamam gelmedi. Ama son üç gündür kahverengi akıntım var. Acaba bu neden? Hamilemiyim yoksa değilmiyim? Bu arada doktor bize korunun demedi. İlaçta vermedi. Lütfen bana yardım edin.

canım o kanamadan korkma bende 4 ay önce kürtaj oldum kürtaj sonrası 3 ay boyunca kahverengi leke leke geliyordu dr a gittim şöyle bir açıklama yaptı hani biz hamile kaldığımız ay adet olmuyoruz ya o içimizdekini o şekilde rahim atıyormuş atılması daha iyiymiş rahimi gebeliğe hazırlıyormuş ben 4 aydır korunmuyorum hala olmadı gerçi ama bende polikistik over var sebep o eğer sende de kist falan yoksa korkma canım o lekelenmeden

Tsk ederim peki hamile kalabilirmiyim. Ama eşim burda deil.

Esin burda değilse nasıl olacak gülüm kurtaj oldu diye birdaha olmaz diye korkma yalnız lekelenme için yinede Dr a görün korkulacak bişey yok ama tedbir amacli

Y
Esin burda değilse nasıl olacak gülüm kurtaj oldu diye birdaha olmaz diye korkma yalnız lekelenme için yinede Dr a görün korkulacak bişey yok ama tedbir amacli
Şimdi demek istediğim eşim gitmeden önce birlikte olduk ondan sonra bu lekelenmeler oldu ama şimdi yok yani tutmamışmı. Yinede yardımın için cok tsk ederim.

geçmiş olsun canm ben ocak ayında aynı sebepten 10 haftalık bebeğimi kaybettim
Allah bir daha aynı acıyı yasatmasın inşallah .
kürtaj sonrası uzun süre adet düzensizliği yasadm .. ilk ay korundum sadece
haziran ayında klomen ve catlatma iğnesi kullandım
ama hala hamile kalamadım .
kontrollerimi ihmal etmem giderim mutlaka bi sorun yok diyo drum ..
bakalım 1- 2 ay daha olmazsa eşimide göndericem dra
yada asılama falan ..
inşallah böyle şeylere gerek kalmaz
Allahım bekletmez inşallah bizleri

Bende ocak 2015 te kürtaj oldum. Hiç korunmadık ve eylüldeyiz hala hamile kalamadım. 8haftalıkken kaybettim bende bebeğimi. Kürtajdan sonra rahim toparlanması ve adet düzeni tekRar oluşması lazım. Bende doktor doktor geziyorum en son histeroskopi yapılcak adet görüyorum ama çok az geliyor. Bizde çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz. Biraz akışına bırakmak gerekiyor galiba.

Canım benim lekelenme olduğu sürece tutMadi lekelenme bu ay durdu daha

Tmm tsk edrim bilgilendirdigin için hayırlısıyla bir bebegin olur inşallah onu eline alırsın. Amin

İnş canım benim Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin

Canim Merhaba bende kürtaj olmustum pco ne derecede senin bende kürtajdan sonra pco olduğumu öğrendim

vallahi canım kürtaj olduğum bebeğim ilk ti soğan suyu içtiğim ay hamile kalmıştım dr kilo ver demişti verdim şimdi bu adetimin 3. günü gidicem tedaviye başlicam geçen ay bir dr a gitmiştim femera verdi 10 mm de kaldı yumurta tüp yapın dedi ben başka dra gittim işte o da bu ay başlicak yeni tedaviye

Canim Merhaba adetin az geliyor. Galiba kürtajdan hemen sonra mı oldu yani ilk aydanmi azalmaya başladı birde ne kadar adetin sürüyor

Canim Merhaba adetin az geliyor. Galiba kürtajdan hemen sonra mı oldu yani ilk aydanmi azalmaya başladı birde ne kadar adetin sürüyor

Kürtajdan sonra azalmaya başladı canım. 2gün geliyor gelmiyor varlığı yokluğu bir yani. Çok az gelio ama 4-5gün damla damla yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…